Karabük Postası tarafından
07 Temmuz, 2014 14:48 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Kardemir Karabükspor’da Buruk Sevinç

Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan:  “Eskişehirspor ve Sivasspor Kadar Biz de Üzüldük” Kardemir Karabükspor Başkanı Mustafa Yolbulan, CAS’ta bugün cezaları onanan Eskişehirspor ve Sivasspor kadar durama üzüldüklerini söyledi. Başkan Yolbulan, yaptığı açıklamada, CAS’ta cezaları onanan Eskişehirspor ve Sivasspor camiası kadar duruma çok üzüldüklerini belirterek, “Keşke böyle bir şey olmasaydı. Yasal bir şekilde Karabükspor olarak ülkemizi ve kentimizi temsil edeceğiz. Ay sonunda çekilecek kura ile ilk maçın belirlenmesi sonucu elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz. İyi bir kura çekimi yaparak, gruplara kalmak istiyoruz” dedi. Başkan Yolbulan, transfer politikasını Avrupa’ya göre değil, başarıya odaklı yaptıklarını da ifade ederek, “Bu noktada öncelikle bir santrafor çalışmamız var. Bunun yanında orta saha ve hem sağ hem sol dış kanatları kullanan yabancı bir oyuncu ile temasımız var. Santrafor noktasında İngiltere’de bulunan Kongolu oyuncu ile temas halindeyiz ve çözmek için yoğun çaba sarf ediyoruz. Elimizde 3 alternatifli forvet listesi var. En kısa zamanda birini mutlaka halletmiş olacağız. Orta saha oyuncusu olarak herkesin bildiği gibi geçen sezonda takımda kiralık olarak bulunan Furkan Özçal'ı Galatasaray’da hoca belirsizliği nedeniyle bir çözüme kavuşturamamıştık ama 1-2 gün içinde bunu çözmüş olacağız” diye konuştu. Yolbulan, ayrıca kombine satışlarının başladığını, taraftarın ilgisini ve talebini beklediklerini de sözlerine ekledi.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Ocak, 2026 12:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

’Sahte avukat’ dolandırıcılığı davasında sanığa 5 ay hapis cezası

Kastamonu’da bir vatandaşın kendisini avukat olarak tanıtan kişilerce dolandırılmasıyla ilgili yargılanan şahıs, 5 ay hapis cezası ile 20 bin TL adli para cezasına çarptırıldı.
Olay, 2025 yılında Kastamonu’da il merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ahmet D., kendisini avukat olarak tanıtan ve ‘icradan takipli dosyanız var’ diyen şahıs tarafından 8 bin 20 TL dolandırıldı. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan Ahmet D., karakola giderek şikayette bulundu. Şikayet üzerine S.Ş. hakkında Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesinde ‘dolandırıcılık’ suçundan dava açıldı.
Tutuksuz yargılanan sanık S.Ş. yaptığı savunmada, "Asıl suçlu M.D.’dir. Tüm paraları o aldı. Ben kendisini tanımam. M.D., kendisini bana Hakan olarak tanıttı. M.D. hakkında şikayette bulundum ama yurtdışında yaşadığı için işlem yapılmadı. Ben de bunun üzerine mağdurun 8 bin 20 TL olan zararını yaklaşık 1 ay önce ödedim. Dekontunu da mahkemenize gönderdim. Ben bu dolandırıcılık olayında hesabımın bu işlerde kullanılacağını bilmiyordum. Bu şekilde mağdur olan, dolandırılan başkaları da var. Şu anda sigortalı bir işe girdim. Diğer mağdurların zararlarını da gidermeye çalışacağım. Ben de bu olayda mağdurum, bir cahillik yaptık, onun cezasını çekiyoruz. Beraatımı talep ederim" dedi.
Mahkeme heyeti, tutuksuz yargılanan S.Ş.’yi ‘dolandırıcılık’ suçundan 5 ay hapis ve 20 bin TL adli para cezasına çarptırdı. Sanık S.Ş.’nin cezası, 5 yıl denetimli serbestliği tabi tutulmak üzere ertelendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin