Kardemir Karabükspor, Yeni Sezona Davraz Kampı ile Start Verecek - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
16 Haziran, 2014 15:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Kardemir Karabükspor, Yeni Sezona Davraz Kampı ile Start Verecek

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor 2014-2015 sezonu için kamp çalışmalarına Davraz ile start veriyor.

Karabükspor kulübünden yapılan açıklamada, 5 Temmuz’da Karabük’te toplanacak olan kırmızı-mavili ekip burada sağlık kontrolünden geçtikten sonra 8 Temmuz’da Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde Davraz’da birinci etap kamp çalışmalarına başlayacak. Karabükspor 17 günlük birinci etap kamp çalışmasını 2 yada 3 takımla yapacağı hazırlık maçı ile sonlandıracak.

İkinci etap kamp çalışmalarına ise Sivasspor ve Eskişehirspor hakkında CAS’tan gelecek karara göre şekillendirecek olan Kardemir Karabükspor, UEFA’ya katılması halinde çalışmalarını yurt dışında sürdürecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu belediyesi sorusturmasi buyuyor chpli meclis uyesi ve iki isim daha gozaltinda SUVh6evy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Nisan, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Belediyesi soruşturması büyüyor: CHP’li meclis üyesi ve iki isim daha gözaltında

Bolu Belediyesi’ne yönelik yürütülen ‘icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında belediye binasında arama çalışmaları devam ederken gözaltına 3 kişi gözaltına alındı.

Geçtiğimiz ay yürütülen ’icbar suretiyle irtikap’ soruşturması kapsamında Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ve Belediye Başkan Yardımcısı Süleyman Can tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Sabahın ilk ışıklarıyla birlikte jandarma ekipleri tarafından belediye binasına geniş çaplı başlatılan arama çalışmaları devam ediyor. Jandarma, kurumdaki tüm bilgisayarları ve dijital materyalleri inceleme altına alırken 3 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınan isimler de belli oldu. Olaya ilişkin CHP’li meclis üyesi Cihan Tutal, Mali İşler Müdürü Naim Ayhan ve BOLSEV Vakfı Üyesi Ali Sarıyıldız gözaltına alındı. Soruşturmaya ilişkin daha önce de Naim Ayhan ve Ali Sarıyıldız gözaltına alınmış ve ifadeleri sonrası serbest bırakılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin