Kardemir Karabükspor, Malmö’den orta saha oyuncusu Vladimir Rodic ile sözleşme imzaladı.
Hikmet Ferudun Tankut Tesisleri’ne gelen Karadağlı futbolcu, kendisini 3 yıllığına kırmızı-mavili takımın oyuncusu yapan sözleşmeye imza attı.
Burada bir konuşma yapan kulübün futbol şube sorumlusu Tolga Gül, takımın güçlendirme çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Bu bağlamda Malmö’nün 22 yaşındaki genç oyuncusu Rodic ile 3 yıllık anlaşma yaptıklarını belirten Gül, “Bu yeni transferimizin Karabük’te takımımıza hayırlı olmasını diliyorum. İyi bir takım yaratacağımızı söylemiştik. Biz genç kardeşimize güveniyoruz. Kendisi milli futbolcu. Malmö’de de iyi bir çıkış yaptı. Çok iyi maçlar çıkarttı. Aynı başarısını Kardemir Karabükspor’da göstereceğine inanıyoruz” diye konuştu.
Rodic ise kendisinden beklenenleri karşılayacağını umduğunu ve takımla buluşarak idmanlara başlamayı sabırsızlıkla beklediğini kaydetti.


Kardemir Karabükspor, Vladimir Rodic ile sözleşme imzaladı
Tokat’ta Atatürk Köprüsü, taşkın riskine karşı yaya trafiğine kapatıldı
Tokat’ta debisi yükselen Yeşilırmak üzerindeki Atatürk köprüsü yaya trafiğine kapatıldı.
Tokat il genelinde etkili olan yağışların ardından debisi yükselen Yeşilırmak’ta taşkın riskine karşı ekiplerin çalışmaları gece boyunca sürdü. Irmağın taşıdığı malzeme gün boyu iş makineleriyle temizlendi. Köprü çevresinde toplanan vatandaşlar güvenlik güçleri tarafından bölgeden uzaklaştırıldı. Ekipler, muhtemel tehlikeye karşı köprü girişlerine emniyet şeridi çekerek vatandaşların yaklaşmasına izin vermedi. Dron ile görüntülenen bölgede Yeşilırmak’taki yüksek debi ve köprü çevresindeki yoğun önlem dikkat çekti.


