Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Hollanda Eredivisie Ligi takımlarından Heracles ile oynadığı hazırlık maçında sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.
Kardemir Karabükspor, Hollanda’nın Arnhem bölgesinde gerçekleştirilen kamp programının üçüncü hazırlık maçında Hollanda Eredivisie Lig takımlarında Heracles ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Igor Tudor yönetimindeki Kardemir Karabükspor, Heracles’in karşısına Ahmet, Kerim, Dany, Gaman, Ceyhun, Osman, Rodic, Latovlevici, Mahmut, Tanase, Isaac ilk 11 ile sahay çıkarken karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.
Heracles karşılaşmasını Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül de takip etti.
Kardemir Karabükspor Üçüncü Hazırlık Maçında Da Berabere Kaldı
Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı
Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.
Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.
Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.


