Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Ağustos, 2016 12:52 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Karabükspor Üçüncü Hazırlık Maçında Da Berabere Kaldı 

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Hollanda Eredivisie Ligi takımlarından Heracles ile oynadığı hazırlık maçında sahadan golsüz eşitlikle ayrıldı.
Kardemir Karabükspor, Hollanda’nın Arnhem bölgesinde gerçekleştirilen kamp programının üçüncü hazırlık maçında Hollanda Eredivisie Lig takımlarında Heracles ile karşı karşıya geldi. Teknik Direktör Igor Tudor yönetimindeki Kardemir Karabükspor, Heracles’in karşısına Ahmet, Kerim, Dany, Gaman, Ceyhun, Osman, Rodic, Latovlevici, Mahmut, Tanase, Isaac ilk 11 ile sahay çıkarken karşılaşma golsüz eşitlikle sona erdi.
Heracles karşılaşmasını Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut ve Futbol Şube Sorumlusu Tolga Gül de takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
motorculardan anitkabire bayrak surusu JnM7Ia11
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Motorculardan Anıtkabir’e “bayrak sürüşü”

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde geleneksel hale gelen bayrak sürüşü etkinliğinde, 83 motosiklet tutkunu Türk bayrağını Samsun’dan Anıtkabir’e taşıdı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir öncülüğünde gerçekleştirilen organizasyonda, Safranbolu’dan teslim alınan Türk bayrağı motosiklet konvoyu eşliğinde anlamlı bir yolculuğa çıkarıldı. Yaklaşık 1100 kilometrelik rotada ilerleyen grup, ilk olarak Milli Mücadele’nin başladığı Samsun’a ulaştı.

Samsun’da Türk bayrağını gururla dalgalandıran motosiklet tutkunları, daha sonra rotalarını başkent Ankara’ya çevirdi. 83 kişiden oluşan grup, Anıtkabir’e ulaşarak anlamlı sürüşü tamamladı.

Müzekent Motosiklet Kulübü Başkanı Celil Özdemir, her yıl düzenledikleri etkinliği büyük bir gururla gerçekleştirdiklerini belirterek, “Her yıl bu kutsal emaneti taşımaktan ve bu rotayı tamamlamaktan büyük bir onur duyuyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin