Karabük Postası tarafından
20 Eylül, 2018 11:10 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

 Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz: Karabükspor bu kadar yalnız kalmamalı” 

Levent Açıkgöz'den taraftara çağrı Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Levent Açıkgöz antrenman öncesi yaptığı açıklamada taraftara çağrıda bulunarak, takımın yalnız bırakılmamasını istedi. Kardemir Karabükspor ligin 6. haftasında 22 Eylül Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Tetiş Yapı Elazığspor maçının hazırlıklarını Hasan Doğan Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürüyor. Teknik Direktör Levent Açıkgöz yönetiminde yapılan antrenmanda takım koşu ve kondisyon çalışmaları yaptı. Antrenman öncesi konuşan Açıkgöz, Osmanlıspor maçında oyuncularının ellerinden gelen mücadeleyi verdiklerini belirterek, “Ama orada da söyledim, fizik kondisyonumuz düştüğü için hatalar yaptık. Bunun geri bildirimlerini dün itibari ile hepsi gördü. Şu an için yapacak bir şeyimiz yok. Zaten hafta içi çalışmalarımızla çok fazla yüklenemesek bile bu eksikliği gidermeye çalışıyoruz. Bu süreçte zamana ihtiyacımız var. Çocuklarıma teşekkür ediyorum. Çünkü hazır olmadan bu lige girdiler. Bu ağır ligde abileri ile mücadele etmeye çalışıyorlar" dedi. “KARABÜKSPOR’UN BU KADAR YALNIZ KALMAMASI GEREKİR” Taraftara da çağrıda bulunan deneyimli teknik adam, futbolcularının yalnız olmadıklarını hissetmeleri gerektiğini ifade ederek, şunları söyledi: “Bu çocukların hepsinin sportif başarısı olmasa bile Karabük’ü temsil eden gelecek vadeden, bunların içinden gelecek için Türk futbolu piyasasına çıkacak çocuklarımız olacak inşallah. Onları el birliği ile kazanmamız gerekiyor. Bu açıdan taraftarımızın çok büyük önemi var. Bu çocuklar yalnız olmadıklarını hissetmeleri lazım. Karabükspor’un kötü gidişatı olabilir. Ama bu kadar da yalnız kalmaması gerektiğini düşünüyorum. Bundan sonraki haftalarda da eksikleri gidererek lige devam edeceğiz.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Ekim, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 2dk
Yorum: 0

KBÜ’de başarılı akademisyenlere teşvik dönemi başlıyor

Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kırışık, muvaffakiyete dayalı teşvik sistemiyle akademik performansı artırarak araştırma üniversitesi olma yolunda birinci 20’ye girmeyi hedeflediklerini söyledi.
Karabük Üniversitesi (KBÜ) İşletme Fakültesi tarafından düzenlenen 2025-2026 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Devri Akademik ve İdari Heyet Toplantısı, Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık’ın iştirakiyle gerçekleştirildi.
Toplantıya, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Elif Çepni, İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ozan Büyükyılmaz, fakülte kısım liderleri ile akademik ve idari işçi katıldı.
Toplantıda, 2024-2025 eğitim-öğretim yılında yürütülen çalışmalar ve yeni periyoda ait planlamalar ele alındı; akademik ve idari süreçlere dair değerlendirmeler yapıldı.
Rektör Prof. Dr. Fatih Kırışık, Karabük Üniversitesinin öncelikli amaçlarından birinin "Araştırma Üniversitesi" statüsüne ulaşmak olduğunu vurguladı. Bu doğrultuda akademik performans, proje üretimi ve bilimsel yayın sayısını artırmaya yönelik adımlar attıklarını söyledi.
KBÜ’nün Türkiye’deki tüm üniversiteler ortasında 54’üncü sırada yer aldığını, şimdiki datalarla 44’üncü sıraya yükseldiğini hatırlatan Kırışık, şunları kaydetti:
"İlk 20’ye girmek çok sıkıntı değil. Üniversitemizde kendi bilişim sistemimizi oluşturuyoruz. Bu sistem üzerinden tüm akademik performansı, fakülte bazında Q1 yayın oranlarını ve muvaffakiyet endekslerini anlık takip edebileceğiz."
Başarıya dayalı yeni bir teşvik sistemini hayata geçirdiklerini söz eden Rektör Kırışık, akademisyenlerin yayın, proje ve bilimsel çıktılarla destekleneceğini söyledi. Kırışık, "Yayın, proje ve bilimsel çıktı üreten akademisyenlerimizi ödüllendireceğiz." diye konuştu.
Rektör Kırışık, üniversitenin toplumsal sorumluluk ve kültürel faaliyetlerine de değinerek, KBÜFEST ‘81 Vilayet Karabük Üniversitesinde Buluşuyor’ aktifliğinin öğrencilerin ve işçinin kendi memleketlerini tanıtmaları için kıymetli bir fırsat sunduğunu da söyledi.
Karabük Üniversitesi öncülüğünde organize edilen "Sosyalfest"in ise Türkiye hudutlarını aşarak memleketler arası bir marka haline geldiğini vurgulayan Kırışık, şunları aktardı:
"Sosyalfest’in ikincisini 10-11 Mayıs tarihlerinde farklı bir büyük kentte düzenleyeceğiz. Yapılacak şenlikte toplam 6 milyon TL ödül dağıtacağız. Toplumsal bilimlerde, inovasyonda ve girişimcilikte dünya çapında bir organizasyon olma yolundayız."
İşletme Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Prof. Dr. Ozan Büyükyılmaz ise İşletme Fakültesinde yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Program kapsamında Rektör Kırışık tarafından, Karabük Üniversitesi İşletme Kısmının STAR (Sosyal Beşeri Temel Bilimler Akreditasyon ve Rating Derneği) tarafından yapılan kıymetlendirme sonucunda 4 yıl müddetle akredite edilmesine katkı sağlayan akademisyenlere teşekkür evrakları verildi. Ayrıyeten evvelki periyot yöneticilerine ve 10 yılını dolduran idari çalışana de plaket takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin