Kardemir Karabükspor Norveç’e Gitti - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
06 Ağustos, 2014 13:54 tarihinde yayınlandı
0
0

Kardemir Karabükspor Norveç’e Gitti

Kardemir Karabükspor, UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme maçında Rosenborg ile yapacağı rövanş karşılaşması için Norveç’e gitti.
Önceki gün akşam son hazırlıklarını tamamlayan Kardemir Karabükspor kafilesi takım otobüsü ile Ankara’ya geçerek buradan da THY’ya ait özel uçak ile Norveç’e hareket etti. Takımda Bursaspor’da oynarken cezalı olan Musa Çağıran ile lisansı yetişmediği için Arjantinli Viola kadroda yer almadı.
Kırmızı-mavili ekip, Rosenborg ile Norveç’in Trondheim şehrinde Lerkendal Stadı’nda TSİ 20.00’de oynanacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin
vsvssvsv
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
29 Mart, 2026 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Karabük İdmanyurdu Sahasında 3-1 Galip

Karabük İdmanyurdu Spor, Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda ağırladığı Artvin Hopaspor’u 3-1 mağlup ederek önemli bir galibiyete imza attı.

Karşılaşmanın ilk yarısı dengeli geçerken, 29. dakikada Barış Sungur’un golüyle Karabük İdmanyurdu skorda eşitliği sağladı ve devre 1-1 sona erdi.

İkinci yarıya hızlı başlayan ev sahibi ekip, 61. dakikada Kaan Erdoğan’ın golüyle 2-1 öne geçti. Mücadelenin uzatma dakikalarında sahneye bir kez daha çıkan Erdoğan, 90+2. dakikada kaydettiği golle farkı ikiye çıkardı.

Karabük İdmanyurdu Spor, karşılaşmayı 3-1 kazanarak taraftarını sevince boğdu.

Bizi sosyal medyadan takip edin