Reklam
Reklam

Kardemir Karabükspor Kongresi 8 Haziran’a Ertelendi

Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
02 Haziran, 2014 12:50 tarihinde yayınlandı
0

Spor Toto Süper Lig takımlarından Kardemir Karabükspor’un Olağan Genel Kurulu yeterli çoğunluk toplanmadığından 8 Haziran’a ertelendi.

Kardemir Karabükspor Külübü tarafından daha önce alınan karar gereği bugün gerçekleşmesi planlanan Olağan Genel Kurul, yeterli çoğunluk toplanmadığından 8 Haziran Pazar günü saat 10.00’da Gençlik Merkezi’nde yeniden gerçekleşecek. Tüzük değişikliğinin de yapılacağı kongrede 10. madde de yer alan üyelik görev ve haklarının tadili ile 33. maddenin a bendinde düzeltmeler yapılacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin

KARÇEL, MUGEM PROJESİ İÇİN LİMAN VİNCİ ÜRETECEK

2b51eb9d fb9a 4945 bc8c 4b7f6931e876
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
16 Haziran, 2026 09:39 tarihinde yayınlandı
Yapay Zeka
Yazıyı sesli dinle
0

KARDEMİR’in bağlı ortaklığı Karçel A.Ş., savunma sanayisinin stratejik projelerinden biri olan Millî Uçak Gemisi (MUGEM) Projesi kapsamında önemli bir görevi üstlendi.

Askerî Fabrika ve Tersane İşletme A.Ş. (ASFAT) ile imzalanan sözleşme doğrultusunda Karçel A.Ş., 30/5 ton kapasiteli yeni nesil bir liman vincinin üretimini gerçekleştirecek. Şirket ayrıca, 35 ton kapasiteli mevcut bir liman vincinin modernizasyon çalışmalarını da yürütecek.

Türk Donanması’nın en büyük savaş gemisi olması planlanan Millî Uçak Gemisi Projesi kapsamında kullanılacak vinçlerin, üretim ve lojistik süreçlerinin daha etkin, verimli ve kesintisiz şekilde sürdürülmesine katkı sağlaması hedefleniyor.

Yapısal çelik üretimi, ağır sanayi montajı ve vinç imalatı alanlarında uzun yıllara dayanan tecrübeye sahip olan Karçel A.Ş., bu projeyle savunma sanayisindeki varlığını daha da güçlendirmiş oldu.

Nitelikli insan kaynağı, mühendislik altyapısı ve ileri üretim kabiliyetleriyle dikkat çeken şirket, önümüzdeki dönemde de ülke ekonomisine ve stratejik projelere katkı sunmaya devam etmeyi amaçlıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin