Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
27 Temmuz, 2016 12:24 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Karabükspor İkinci Hazırlık Maçından Galip Ayrıldı

Kardemir Karabükspor: 2 – Al Fateh: 0

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Suudi Arabistan Pro Lig takımlarında Al Fateh’i hazırlık maçında 2-0 yendi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kardemir Karabükspor, Hollanda’nın Arnhem bölgesinde gerçekleştirilen kamp programının ikinci hazırlık maçında Suudi Arabistan Pro Lig takımlarında Al Fateh ile karşı karşıya geldi.
Teknik Direktör Igor Tudor yönetimindeki Kardemir Karabükspor, Al Fateh’in karşısına Adriano, Gaman, Dany, Barış, Rodic, Latovlevici, Osman, Ceyhun, Tanase, Traore, Serdar 11’i ile çıkarken, Barış ve Isaac’in kaydettiği gollerle karşılaşmadan 2-0 galip ayrıldı.
Kardemir Karabükspor, Al Fateh karşılaşmasını Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Hikmet Ferudun Tankut da takip etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokatta asiri yagislar erkenci kirazi vurdu 8ZBr5t7U
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Tokat’ta aşırı yağışlar erkenci kirazı vurdu

Tokat’ta etkili olan yoğun yağışlar nedeniyle erkenci kirazlar dalında zarar gördü. Üreticiler 2 yıldır üst üste erkenci kirazdan zarar gördüklerini belirtti.

Tokat’ta son aylarda etkili olan yoğun yağışlar, kirazı etkiledi. Kentte taşkın nedeniyle birçok tarım arazisi sular altında kalırken, Büyükyıldız beldesinde yetiştirilen erkenci kirazlar da aşırı yağıştan olumsuz etkilendi. Birçok üreticinin kirazları dalında zarar gördü.

Beldede çiftçilikle uğraşan Alaattin Öncü’ye ait 65 adet erkenci kiraz ağacındaki meyveler, yağmur nedeniyle dalında yarıldı. Bölgede geç hasat edilen kiraz çeşitleri için ise şimdilik risk bulunmadığı öğrenildi.

“Erkenci kirazlar komple yarıldı”

Geçtiğimiz yıl yaşanan don olayında ürün alamadıklarını belirten üretici Alaattin Öncü, bu yıl da aşırı yağış nedeniyle büyük zarar yaşadıklarını söyledi. Bahçesindeki kirazları gösteren Öncü, meyvelerin pazara sunulamayacak hale geldiğini ifade etti.

Öncü, “Bir buçuk aydır yağmur yağıyor. Kirazlarda yenecek durum hiç kalmadı. Gördüğünüz gibi komple yarıldı. Erkenci kiraz umutları bitti. Geçen sene don komple vurdu. Bir gram bile hasat alamadık. Bu sene de erişen kirazları yağmur patlattı, erkenci kiraz yine yok. Arkasından gelen geç kirazlarda şu an bir sorun yok. Ama erkenci kirazlar komple patladı, yarıldı. Satılacak, tezgaha koyulacak kiraz değil” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin