Kardemir Karabükspor, Cristian Tanase ile Sözleşme İmzaladı - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2016 10:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Kardemir Karabükspor, Cristian Tanase ile Sözleşme İmzaladı

Kardemir Karabükspor, Sivasspor’dan Rumen orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Cristian Tanase ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
İsveç Ligi ekiplerinden Malmö’nün orta saha oyuncusu Vlademir Rodic’i bugün kadrosuna katan Kardemir Karabükspor ikinci transferini yine bir orta saha oyuncusu Sivasspor’dan Cristian Tanase ile gerçekleştirdi. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan futbol şube sorumlusu Tolga Gül, Süper Lig’e yakışır bir takım yapanın peşinde olduklarını söyledi. Yaptıkları transferlerle öncelikle defans mevkilerini güçlendirdiklerini ifade eden Gül, “Şimdi sırasıyla orta saha ve forvet mevkilerine transferler yapıyoruz. Bugün Rodic’ten sonra yine orta sahamızı güçlendirecek olan Tanase ile anlaştık. Tanase’nin takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. Buna inandığımız için de bu transferi gerçekleştirdik, camiamızı hayırlı olsun” dedi.
Cristian Tanase ise Kardemir Karabükspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bu sezon çok gol atmak istiyorum. Hem gol olarak hem de performansımla takımıma çok fazla katkı sağlamak istiyorum. Sezona galibiyetle başlamak bizim için önemli olacak, onun için de ilk maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xxxx
Asuman Doğan Avatarı
Asuman Doğan tarafından
23 Nisan, 2026 13:27 tarihinde yayınlandı
0
0

Başkan Köse koltuğunu çocuklara devretti

Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında koltuğunu Ünsal Tülbentçi İlkokulu öğrencilerine devretti.

Safranbolu Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette, Ünsal Tülbentçi İlkokulu 3. sınıf öğrencileri Yiğit Alp Barış, Erva Bilen ve Hatice Sahra Gülden, Belediye Başkanı Elif Köse tarafından karşılandı. Temsili devir teslim töreninde çocuklar, bir günlüğüne tarihi kentin yönetimini üstlendi.

Makam koltuğuna oturan minik başkanlar, UNESCO Dünya Miras Listesi’nde yer alan Safranbolu gibi önemli bir turizm merkezinde belediye başkanı olmanın heyecanını yaşadı. Görev süresince yapmak istedikleri projeleri anlatan öğrenciler, Safranbolu’nun tarihi dokusunu korumanın önemine değindi.

Öğrenciler, ortak açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Böylesine köklü bir tarihe sahip ve dünyanın her yerinden turist çeken bir kentte başkanlık yapmak hem çok zor bir sorumluluk hem de çok büyük bir gurur. Şehrimizi korumak ve geliştirmek için çalışmak çok önemli.”

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Belediye Başkanı Mimar Elif Köse, bir süre sohbet ettiği öğrencilere belediyecilik faaliyetleri hakkında sorular sordu. Başkan Köse, günün anısına öğrencilere Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümsüz eseri “Nutuk” kitabını hediye etti.

Başkan Köse, yaptığı açıklamada, “Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın özgüveni ve bu tarihi kente duydukları aidiyet bizleri çok mutlu etti. 23 Nisan, onlara olan güvenimizin en büyük simgesidir” dedi.

Programda çocuklara Okul Müdürü Latif Gürbüzce ve Sınıf Öğretmeni Meral Akyürek de eşlik etti.

Tören, hatıra fotoğrafı çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin