Kardemir Karabükspor, Cristian Tanase ile Sözleşme İmzaladı - Karabük Haber Postası
Reklam Alanı — Gövde Üst Bu alana reklam ver
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
23 Temmuz, 2016 10:42 tarihinde yayınlandı
0
0

Kardemir Karabükspor, Cristian Tanase ile Sözleşme İmzaladı

Kardemir Karabükspor, Sivasspor’dan Rumen orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Cristian Tanase ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
İsveç Ligi ekiplerinden Malmö’nün orta saha oyuncusu Vlademir Rodic’i bugün kadrosuna katan Kardemir Karabükspor ikinci transferini yine bir orta saha oyuncusu Sivasspor’dan Cristian Tanase ile gerçekleştirdi. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan futbol şube sorumlusu Tolga Gül, Süper Lig’e yakışır bir takım yapanın peşinde olduklarını söyledi. Yaptıkları transferlerle öncelikle defans mevkilerini güçlendirdiklerini ifade eden Gül, “Şimdi sırasıyla orta saha ve forvet mevkilerine transferler yapıyoruz. Bugün Rodic’ten sonra yine orta sahamızı güçlendirecek olan Tanase ile anlaştık. Tanase’nin takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. Buna inandığımız için de bu transferi gerçekleştirdik, camiamızı hayırlı olsun” dedi.
Cristian Tanase ise Kardemir Karabükspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bu sezon çok gol atmak istiyorum. Hem gol olarak hem de performansımla takımıma çok fazla katkı sağlamak istiyorum. Sezona galibiyetle başlamak bizim için önemli olacak, onun için de ilk maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
s 2
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
26 Nisan, 2026 13:16 tarihinde yayınlandı
0
0

Safranbolu’nun yeni nesil otobüsü hizmete giriyor

Safranbolu Belediyesi, öz kaynaklarıyla gerçekleştirdiği tasarruflar sayesinde ulaşım filosuna kazandırdığı 2026 model, sıfır kilometre halk otobüsünü vatandaşların incelemesine sundu. Hafta sonu meydanda sergilenen ve büyük beğeni toplayan yeni nesil otobüs, pazartesi günü itibarıyla Safranbolu-Karabük hattında yolcu taşımaya başlayacak.

Safranbolu Belediyesi İşletme Müdürlüğü bünyesinde hizmet verecek olan son teknoloji halk otobüsü, hafta sonu Misak-ı Milli Demokrasi Meydanı’na çekilerek halkın görüsüne sunuldu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği sergileme sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Akgül ve Kurtuluş Çavuş, vatandaşlarla sohbet ederek taleplerini dinledi.

BAŞKAN KÖSE VE EKİBİNE TEŞEKKÜR

Otobüsü yerinde inceleyen vatandaşlar, Safranbolu Belediyesi basın bürosu ekiplerine verdikleri röportajlarda, tasarrufların halka hizmet olarak dönmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Vatandaşlar, modern bir aracın ilçeye kazandırılması nedeniyle Safranbolu Belediye Başkanı Mimar Elif Köse ve ekibine teşekkürlerini iletti.

Safranbolu Engelliler Derneği Başkanı Orhan Kayabaşı da yaptığı açıklamada, engelli vatandaşların kullanımına uygun, tam erişilebilir bir aracın filoya dahil edilmesinin önemine dikkat çekerek Başkan Köse’ye teşekkür etti.

Etkinlikte Mercedes Bölge Satış Koordinatörü Erhan Uyar, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Akgül’e plaket takdim ederek aracın hayırlı olmasını diledi. Aracın teknik donanımı hakkında bilgi veren Ulaşım Şefliği Başşoförü Bülent Sepetçi, şu detayları paylaştı:

“2026 model hibrit teknolojili aracımız, 360 derece izleme imkanı sunan 5 kamera ve kayıt cihazıyla donatıldı. Yolcu güvenliği için çarpışma önleyici sistem, hijyen için antibakteriyel koruma ve konfor için 39 kW klima mevcut. Ayrıca ‘kneeling’ teknolojisi sayesinde duraklarda kaldırım tarafına doğru eğilen aracımız, yaşlı ve engelli vatandaşlarımıza büyük kolaylık sağlıyor.”

Toplam 106 yolcu kapasitesine (27 oturan, 1 engelli koltuğu ve 78 ayakta) sahip olan, içerisinde 2 adet TV ve elektrikli perdelerin bulunduğu modern otobüs, pazartesi gününden itibaren Safranbolu ve Karabük arasında düzenli seferlerine başlayacak.

Bizi sosyal medyadan takip edin