Kardemir Karabükspor, Sivasspor’dan Rumen orta saha oyuncusu 29 yaşındaki Cristian Tanase ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
İsveç Ligi ekiplerinden Malmö’nün orta saha oyuncusu Vlademir Rodic’i bugün kadrosuna katan Kardemir Karabükspor ikinci transferini yine bir orta saha oyuncusu Sivasspor’dan Cristian Tanase ile gerçekleştirdi. Kulüp binasında düzenlenen imza töreninde konuşan futbol şube sorumlusu Tolga Gül, Süper Lig’e yakışır bir takım yapanın peşinde olduklarını söyledi. Yaptıkları transferlerle öncelikle defans mevkilerini güçlendirdiklerini ifade eden Gül, “Şimdi sırasıyla orta saha ve forvet mevkilerine transferler yapıyoruz. Bugün Rodic’ten sonra yine orta sahamızı güçlendirecek olan Tanase ile anlaştık. Tanase’nin takımımıza faydalı olacağına inanıyoruz. Buna inandığımız için de bu transferi gerçekleştirdik, camiamızı hayırlı olsun” dedi.
Cristian Tanase ise Kardemir Karabükspor’da olmaktan dolayı mutlu olduğunu belirterek, “Bu sezon çok gol atmak istiyorum. Hem gol olarak hem de performansımla takımıma çok fazla katkı sağlamak istiyorum. Sezona galibiyetle başlamak bizim için önemli olacak, onun için de ilk maçımızı kazanmak istiyoruz” dedi.


Kardemir Karabükspor, Cristian Tanase ile Sözleşme İmzaladı
TEM’in Düzce geçişinde arefe günü trafik akıcı ilerliyor
Kurban Bayramı tatilini memleketlerinde veya tatil beldelerinde geçirmek için yola çıkan sürücüler, TEM Otoyolu’nun Düzce geçişinde rahat bir yolculuk yapıyor.
Bayram arefesinde yola koyulan tatilcilerin otoyolun özellikle Ankara istikametinde oluşturduğu hareketlilik, önceki bayramların aksine akıcı seyirde ilerliyor. Güzergah boyunca araç sayısında dönemsel artış gözlense de ulaşımda herhangi bir aksama veya trafik sıkışıklığı yaşanmıyor. Otoyolun Düzce geçişindeki bu rahat trafik akışı, dron ile havadan da görüntülendi.
Bölgede görev yapan trafik ve karayolları ekipleri, sürücüleri hız limitlerine uymaları ve emniyet kemeri takmaları konusunda uyarıyor.
Öte yandan yetkililer, otoyoldaki sakinliğin mesai saati bitimi olan 17.00’den itibaren yerini kısmi bir hareketliliğe bırakabileceğini değerlendiriyor.


