Karabük Postası tarafından
17 Haziran, 2014 13:24 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kardemir Karabükspor Abdou Razack Traore ile Anlaştı

Kardemir Karabükpor, Gaziantepspor’dan Abdou Razack Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Fildişi Sahilli futbolcu ile görüşmelerini tamamlayan Kardemir Karabükspor Kulüp Başkanı Mustafa Yolbulan ve Asbaşkan Murat Yolbulan, İstanbul’daki ofislerinde Abdou Razack Traore ile 3 yıllık sözleşmeye imza attı. Başkan Yolbulan, kamp dönemi öncesi transfer çalışmalarını tüm hızıyla sürdürdüklerini belirterek, "Daha önce ön anlaşma yaptığımız futbolcular vardı. Bunlarla ilgili nihai sonuca vararak imzaları atıyoruz. Son olarak Gaziantespor’dan Abdou Razack Traore ile 3 yıllık sözleşme imzaladık. Bunun yanında iç transferde Hakan Özmert ile sözleşmemizi yeniledik. Yine Beşiktaş’tan Tanju Kayhan ile bugün sözleşmemiz imzalandı. Kulübümüze taraftarımıza hayırlı olsun” dedi.
blank
Berkay Doğan tarafından
12 Mart, 2025 15:04 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Mehmet Akif Ersoy Karabük’te Anıldı

12 Mart İstiklal Marşı’nın Kabulünün 104. yıl dönümü ve Milli Şair Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü dolayısıyla Karabük’te 100. Yıl Kültür Merkezi’nde tören düzenlendi.

Tören öncesinde, fuaye alanında Karabük 75. Yıl Anadolu Lisesi tarafından hazırlanan “Mehmet Akif ve İstiklal Marşı” konulu sergi ile Karabük Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Tarih Öğretmeni Kerim Özdemir’in Mehmet Akif Ersoy’a ait kitap ve belgelerden oluşturduğu sergi, Vali Mustafa Yavuz ve protokol üyeleri tarafından gezildi.
Ardından salonda devam eden program, Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve 75. Yıl Anadolu Lisesi koordinasyonunda gerçekleştirildi. Törene; Karabük Valisi Mustafa Yavuz, Vali Yardımcısı Mustafa Şahin, İl Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, İl Emniyet Müdürü Mehmet Ali Hasan Köse, Karabük Cumhuriyet Savcısı Oğuz Yılmaz, Karabük Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Kartal, kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.
Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından, Karabük 75. Yıl Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından sahnelenen “Tarihin Akışında İstiklal Marşı” adlı oratoryo gösterisi izleyicilerden büyük beğeni topladı.
Program, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödüllerinin Vali Mustafa Yavuz tarafından verilmesiyle sona erdi.

VİDEO İÇİN TIKLAYIN

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.