Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
01 Haziran, 2015 06:26 tarihinde yayınlandı
0

Kardemir Karabükspor: 89 – İzmir Büyükşehir Belediyespor: 49

Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig
Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Lig’de Kardemir Karabükspor, sahasında İzmir Büyükşehir Belediyespor’u 40 sayı farkla 89-49 mağlup ederek ligi üçüncü bitirdi.
Karabük Merkez Kapalı Spor Salonu’nda oynanan maçta Kardemir Karabükspor ilk periyotu 25-8 önde tamamladı. Oyunda üstünlüğü elden bırakmayan ev sahibi karşılaşmanın ilk devresini 27 sayı farkla 45-18 üstünlükle tamamladı. Maçın 3. çeyreğini 70-35 üstün geçen kırmızı-mavili ekip müsabakadan 89-49 galip ayrıldı.
Ligi 3. olarak bitirmeyi garantileyen ev sahibi takım karşılaşma sonunda kupasını aldı.
Maçın ardından düzenlenen törende 2014-2015 sezonunu 3. sırada tamamlayan Kardemir Karabükspor BEBT takımına madalyaları Vali Yardımcısı Tarkan Keskin, İl Garnizon Komutanı Samit Tokmak, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdülkadir Çetin, Yönetim Kurulu Üyeleri Ziya Ünsal, Hakan Yılmaz ve Volkan Türker ile Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Taner Canyurt tarafından takdim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
giresunda dereye dusen kisiyi arama calismalari suruyor yZ49A2IC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
25 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Giresun’da dereye düşen kişiyi arama çalışmaları sürüyor

Giresun’un Yağlıdere ilçesinde dereye düşen 2 kişiden biri hayatını kaybederken, kayıp vatandaşın bulunması için başlatılan arama kurtarma çalışmaları sürüyor.

Olay, dün saat 19.30 sıralarında ilçeye bağlı Topluca köyü Kanlıca Altı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, dere kenarında balık tuttukları öğrenilen iki kişinin suya düştüğü yönünde 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar yapıldı. İhbarda, şahıslardan birinin su üzerinde hareketsiz halde bulunduğu bildirildi.

İhbar üzerine bölgeye AFAD, Jandarma, Jandarma Arama Kurtarma (JAK), Giresun Belediyesi İtfaiyesi, UMKE, AKUT ve İHH ekipleri sevk edildi. Ekiplerin gece boyunca sürdürdüğü çalışmalar sonucu amca ile yeğen oldukları öğrenilen kişilerden Sedat Ç. (28) isimli yeğenin cansız bedenine saat 23.30 sıralarında ulaşıldı.

Kayıp olduğu belirtilen amca Sedat Ç. (54) isimli vatandaşın bulunması için bölgede arama kurtarma çalışmalarının aralıksız sürdüğü öğrenildi.

AFAD koordinesinde yürütülen çalışmalara 2 AFAD aracı ve 7 personel, 6 jandarma aracı ve 40 personel, 2 JAK aracı ve 6 personel, Giresun Belediyesi İtfaiyesi’nden 2 araç ve 5 dalgıç personel, 1 UMKE aracı ve 3 personel, 1 AKUT aracı ve 6 personel ile 2 İHH aracı ve 13 personel katılıyor. Ayrıca Samsun’dan görevlendirilen 4 dalgıcın da çalışmalara destek verdiği, bölgede dron destekli arama faaliyetlerinin devam ettiği belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin