KARDEMİR, Kar Payı Dağıtacak - Karabük Haber Postası
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
14 Nisan, 2022 14:13 tarihinde yayınlandı
0
0

KARDEMİR, Kar Payı Dağıtacak

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), özelleştirme sonrası hissedarlarına en yüksek kar payı dağıtımını yapacak.

KARDEMİR’in Kamu Aydınlatma Platformu’nda yayımlanan açıklamasına göre, yönetim kurulu tarafından sunulan geçen yılın karından pay dağıtımı teklifi, son yapılan olağan genel kurul toplantısında kabul edildi.

Geçen yıl 3,85 milyar lirayla tarihinin en yüksek karını elde eden KARDEMİR, hisse başına 0,8772 lira kar payı dağıtacak.

Brüt 1 milyar Türk lirasını bulacak kar dağıtımı ödemesi, 30 Haziran ve 30 Kasım tarihlerinde iki taksit halinde yapılacak.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
bartinda 2 otomobil kafa kafaya carpisti iz3cQgeZ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Bartın’da 2 otomobil kafa kafaya çarpıştı

Bartın’da anayolda seyir eden araç ile tali yoldan çıkan araç kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına yansırken, sürücülerden birinin ehliyeti bulunmadığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, sürücüsü ve plakası açıklanmayan ve Kozcağız’dan Bartın istikametine seyir eden bir araç, tali yoldan çıkan otomobil ile kafa kafaya çarpıştı. O anlar araç kamerasına saniye saniye yansıdı. Kazada şans eseri yaralanan olmazken, her iki araçta maddi hasar meydana geldiği öğrenildi.

Tali yaldan çıkan aracın ismi açıklanmayan sürücüsünün ehliyeti bulunmadığı öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin