Ramazan Öztürk tarafından
30 Ekim, 2024 11:18 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KARDEMİR Hisselerini Toplayan Merak Konusu Oldu

17 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen işlemde, 729.628 adet hisse ortalama 20,31 TL fiyat üzerinden satın alındı. Bu alım sonrasında Azimut Portföy’ün Kardemir’deki toplam pay oranı %5,08 seviyesine yükseldi.

Kamuoyuna yapılan açıklamada, bu işlemin ardından Azimut Portföy’ün KARDEMİR’in A grubu hisselerindeki sahiplik oranının %4,77’den %5,08’e çıktığı belirtildi. İşlem toplam tutarı 14,8 milyon TL olarak gerçekleşti. Azimut Portföy’ün bu hisseleri toplama stratejisi ve KARDEMİR'e olan ilgisi, piyasalarda merak uyandırıyor.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mart, 2025 12:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da garajda çıkan yangında otomobil ve traktör kullanılmaz hale geldi

Kastamonu’nun Ağlı ilçesinde garajda başlayan yangının sıçradığı meskenin çatısında maddi hasar meydana gelirken, araba ile traktör kullanılmaz hale geldi.
Olay Ağlı ilçesi Dikmen Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye görre, Asim Çelebi’ye ilişkin garajda, bilinmeyen sebeple yangın çıktı. Kısa müddette büyüyen yangın garajın bitişiğinde bulunan meskenin çatısına sıçradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye takımları sevk edildi. Grupların çalışması ile yangın denetim altına alınarak söndürüldü. Yangında garaj ile garajda bulunan araba ve traktör kullanılamaz hale geldi. Meskenin çatısında ise büyük çapta maddi hasar meydana geldi.
Yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.