KARDEMİR Hisselerini Toplayan Merak Konusu Oldu - Karabük Haber Postası
6721ebb827960
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
30 Ekim, 2024 11:18 tarihinde yayınlandı
0
0

KARDEMİR Hisselerini Toplayan Merak Konusu Oldu

KARDEMİR Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş.‘nin (A grubu) hisseleri, Azimut Portföy Yönetimi A.Ş.‘nin kurucusu olduğu fonlar tarafından dikkat çekici bir alımla toplandı.

17 Ekim 2024 tarihinde gerçekleştirilen işlemde, 729.628 adet hisse ortalama 20,31 TL fiyat üzerinden satın alındı. Bu alım sonrasında Azimut Portföy’ün Kardemir’deki toplam pay oranı %5,08 seviyesine yükseldi.

Kamuoyuna yapılan açıklamada, bu işlemin ardından Azimut Portföy’ün KARDEMİR’in A grubu hisselerindeki sahiplik oranının %4,77’den %5,08’e çıktığı belirtildi. İşlem toplam tutarı 14,8 milyon TL olarak gerçekleşti. Azimut Portföy’ün bu hisseleri toplama stratejisi ve KARDEMİR’e olan ilgisi, piyasalarda merak uyandırıyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin
231 3
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
22 Mart, 2026 14:44 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Çağatay, çocukların bayramını kutladı

Ramazan Bayramı dolayısıyla ziyaretlerini sürdüren Karabük Valisi Oktay Çağatay ve eşi Hande Çağatay, Güleç Çocuk Evleri Sitesi’nde kalan çocukları yalnız bırakmadı.

Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı olarak hizmet veren Güleç Çocuk Evleri Sitesi’ni ziyaret eden Vali Çağatay ve eşi, burada kalan çocuklarla yakından ilgilendi. Ziyaret sırasında Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdurrahman Bilgiç ve kurum personelinden, kurumun işleyişi, çocukların aldığı eğitimler ile sanatsal ve sportif faaliyetler hakkında bilgi alan Vali Çağatay, çocukların genel durumları hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Vali Oktay Çağatay ve Hande Çağatay, daha sonra çocukların bayramını kutlayarak, bir süre sohbet etti. Miniklerin bayram coşkusuna ortak olan Vali Çağatay, çocuklarla tek tek ilgilenerek onların sevgi ve şefkat ihtiyaçlarına vurgu yaptı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin