blank
Ramazan Öztürk tarafından
23 Ekim, 2024 13:10 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.10.2024 15:53
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

KARDEMİR 300 Yeni İşçi Daha Alacak

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), işçi alımına yönelik politikasını genişleterek 300 yeni işçi daha alacak.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin'in, KARDEMİR'in planladığı 100 kişilik işçi alımına yönelik yaptığı açıklamada, “Mevcut işe alım politikasının gözden geçirilmesini ve mülakata alınan 320 adayın tamamını kapsayacak şekilde genişletilmesini istiyoruz" talebinin karşılık bulduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, KARDEMİR yönetiminin Şahin’in bu talebi doğrultusunda işe alım sürecini genişleterek, toplamda 300 yeni işçi istihdam etmeye karar verdiği belirtilirken, bu gelişmenin işsiz gençler arasında memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

AK Parti Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç KARDEMİR A.Ş.’ye işçi alımı ile ilgi girişimlerinin olumlu sonuç verdiğini belirtti. Ayrıca Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç; “ KARDEMİR’in işçi alımı ile ilgili olumlu yaklaşımında emeği geçen Yönetim Kurulu’na teşekkür ederim. Karabük Halkına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.   İşçi alımı ile birlikte, fabrikanın üretim kapasitesinin daha da artması ve istihdam olanaklarının güçlenmesi beklenirken, KARDEMİR’in yeni işe alımlarına ilişkin detayların ve başvuru şartlarının önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Temmuz, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Traktör şambreli ile rafting yaptılar

Tokat’ın Reşadiye ilçesinde iki arkadaş traktör şambreli ile Kelkit Çayı’nda 10 kilometrelik rafting keyfi yaşadı.
İlçeye bağlı Çakmak Köyü’nde sıra dışı bir rafting tecrübesi yaşandı. Köy muhtarı Savaş Akpınar ve çocukluk arkadaşı Mehmet Çağman, Kelkit Çayı’nda traktör şambreli ile yaklaşık 10 kilometrelik bir rafting çeşidi gerçekleştirdi. Arkadaşları tarafından Reşadiye ilçesine bırakılan ikili, buradan bindikleri traktör şambreliyle Kelkit Çayı’na girerek Çakmak Köyü’ne kadar eğlenceli bir seyahat yaptı. Cep telefonlarıyla bu anları kaydeden ikili, tabiatla iç içe geçirdikleri macerayı toplumsal medyada da paylaştı.
"Traktör şambreliyle rafting yaptık"
Muhtar Savaş Akpınar yaptığı açıklamada, "Abiler bizi otomobille Reşadiye’ye bıraktı. Oradan şambrele binip Çakmak Köyü’ne kadar geldik. Çok hoştu. Traktör şambreliyle rafting yaptık. Arkadaşlara da tavsiye ederim" dedi.
"Yüzmeyi bu çayda öğrendik"
Köy sakinlerinden Mehmet Çağman ise, "Çocukluğumuzdan beri Kelkit Çayı ile iç içeyiz. Yüzmeyle başlayan serüvenimiz şimdilerde şambrelle rafting yapmaya dönüştü. Bu bizim için hem nostalji hem de tabiatla iç içe bir eğlence" sözlerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin