Reklam
Reklam
6718cb68600da
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
23 Ekim, 2024 13:10 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR 300 Yeni İşçi Daha Alacak

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), işçi alımına yönelik politikasını genişleterek 300 yeni işçi daha alacak.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin’in, KARDEMİR’in planladığı 100 kişilik işçi alımına yönelik yaptığı açıklamada, “Mevcut işe alım politikasının gözden geçirilmesini ve mülakata alınan 320 adayın tamamını kapsayacak şekilde genişletilmesini istiyoruz” talebinin karşılık bulduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, KARDEMİR yönetiminin Şahin’in bu talebi doğrultusunda işe alım sürecini genişleterek, toplamda 300 yeni işçi istihdam etmeye karar verdiği belirtilirken, bu gelişmenin işsiz gençler arasında memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

AK Parti Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç KARDEMİR A.Ş.’ye işçi alımı ile ilgi girişimlerinin olumlu sonuç verdiğini belirtti. Ayrıca Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç; “ KARDEMİR’in işçi alımı ile ilgili olumlu yaklaşımında emeği geçen Yönetim Kurulu’na teşekkür ederim. Karabük Halkına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.   İşçi alımı ile birlikte, fabrikanın üretim kapasitesinin daha da artması ve istihdam olanaklarının güçlenmesi beklenirken, KARDEMİR’in yeni işe alımlarına ilişkin detayların ve başvuru şartlarının önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ineboluda ciftcilere 124 bin adet sebze fidesi dagitildi OMEgwlCE
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

İnebolu’da çiftçilere 124 bin adet sebze fidesi dağıtıldı

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde çiftçilere 124 bin 880 adet sebze fidesi dağıtıldı.

Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından yürütülen “Tarım Arazilerinin Kullanımının Etkinleştirilmesi Projesi” çerçevesinde İnebolu ilçesinde çiftçilere 70 bin 350 adet domates, 45 bin 570 adet biber, 8 bin 960 adet salatalık olmak üzere toplam 124 bin 880 adet fide dağıtıldı.

İnebolu İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü yerleşkesinde düzenlenen fide dağıtım törenine İnebolu Kaymakamı Necdet Uçar, İl Tarım ve Orman Müdürü Ahmet Kılıç ile çiftçiler katıldı.

Törende konuşan Kaymakam Uçar, 2026 yılı itibarıyla ilçede bin 473 çiftçinin Çiftçi Kayıt Sistemine dahil olduğunu ve fındık üretimi, örtü altı sebzecilik, arıcılık ve hayvancılık alanlarında ilçenin güçlü bir üretim kapasitesine sahip olduğunu vurguladı. Devletin tüm kurumlarının üreticilere verdiği desteklerin artarak sürdüğünü belirten Uçar, 2025 yılında çiftçilere 16,5 milyon TL destekleme ödemesi yapıldığını ve farklı projeler kapsamında binlerce fide ve sera desteği sağlandığını kaydetti.

Bizi sosyal medyadan takip edin