KARDEMİR 300 Yeni İşçi Daha Alacak - Karabük Haber Postası
6718cb68600da
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
23 Ekim, 2024 13:10 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 27.10.2024 15:53
0
0

KARDEMİR 300 Yeni İşçi Daha Alacak

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), işçi alımına yönelik politikasını genişleterek 300 yeni işçi daha alacak.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin’in, KARDEMİR’in planladığı 100 kişilik işçi alımına yönelik yaptığı açıklamada, “Mevcut işe alım politikasının gözden geçirilmesini ve mülakata alınan 320 adayın tamamını kapsayacak şekilde genişletilmesini istiyoruz” talebinin karşılık bulduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, KARDEMİR yönetiminin Şahin’in bu talebi doğrultusunda işe alım sürecini genişleterek, toplamda 300 yeni işçi istihdam etmeye karar verdiği belirtilirken, bu gelişmenin işsiz gençler arasında memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

AK Parti Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç KARDEMİR A.Ş.’ye işçi alımı ile ilgi girişimlerinin olumlu sonuç verdiğini belirtti. Ayrıca Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç; “ KARDEMİR’in işçi alımı ile ilgili olumlu yaklaşımında emeği geçen Yönetim Kurulu’na teşekkür ederim. Karabük Halkına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.   İşçi alımı ile birlikte, fabrikanın üretim kapasitesinin daha da artması ve istihdam olanaklarının güçlenmesi beklenirken, KARDEMİR’in yeni işe alımlarına ilişkin detayların ve başvuru şartlarının önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
kendini savci olarak tanitip yasli kadinin altinlarini alan 2 supheli yakalandi ay1EcpBA
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Nisan, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Kendini savcı olarak tanıtıp yaşlı kadının altınlarını alan 2 şüpheli yakalandı

Bolu’da, kendilerini polis ve savcı olarak tanıtıp, “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti” yalanıyla 71 yaşındaki kadını 350 bin TL dolandıran 2 şahıs, polis ekiplerinin 250 saatlik güvenlik kamerası incelemesi sonucu İstanbul’da yakalandı. Adliyeye sevk edilen şüpheliler, adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Olay, 7 Nisan’da Bolu il merkezinde meydana geldi. İddiaya göre, 71 yaşındaki F.A.’yı telefonla arayarak kendilerini polis ve savcı olarak tanıtan şüpheliler, yaşlı kadını “Kimlik bilgileriniz terör örgütünün eline geçti” diyerek korkuttu. Paniğe kapılan F.A., toplam 350 bin TL değerindeki nakit para ve ziynet eşyasını ikametine gelen dolandırıcılara elden teslim etti. Bir süre sonra dolandırıldığını anlayan yaşlı kadının ihbarı üzerine Bolu İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri harekete geçti.

250 saat kamera izlemesi

Şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı araştırma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, bölgedeki çok sayıda güvenlik kamerasını ve şüpheli aracı mercek altına aldı. Yaklaşık 250 saatlik kamera kaydını saniye saniye izleyen polis, olayı gerçekleştirenlerin F.A. (30) ve P.E. (42) olduğunu tespit etti. Şüphelilerin İstanbul’un Esenyurt ilçesinde olduğunu belirleyen ekipler, 16 Nisan’da iki farklı adrese eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyonda F.A. ve P.E. yakalanarak gözaltına alındı. Bolu’ya getirilen ve emniyetteki işlemleri tamamlanan biri kadın olmak üzere 2 şüpheli, sevk edildikleri adliyede çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin