Reklam
Reklam
6718cb68600da
Ramazan Öztürk Avatarı
Ramazan Öztürk tarafından
23 Ekim, 2024 13:10 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR 300 Yeni İşçi Daha Alacak

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR), işçi alımına yönelik politikasını genişleterek 300 yeni işçi daha alacak.

AK Parti Karabük Milletvekili Cem Şahin’in, KARDEMİR’in planladığı 100 kişilik işçi alımına yönelik yaptığı açıklamada, “Mevcut işe alım politikasının gözden geçirilmesini ve mülakata alınan 320 adayın tamamını kapsayacak şekilde genişletilmesini istiyoruz” talebinin karşılık bulduğu öğrenildi.

Edinilen bilgilere göre, KARDEMİR yönetiminin Şahin’in bu talebi doğrultusunda işe alım sürecini genişleterek, toplamda 300 yeni işçi istihdam etmeye karar verdiği belirtilirken, bu gelişmenin işsiz gençler arasında memnuniyetle karşılandığı ifade edildi.

AK Parti Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç KARDEMİR A.Ş.’ye işçi alımı ile ilgi girişimlerinin olumlu sonuç verdiğini belirtti. Ayrıca Milletvekili Durmuş Ali Keskinkılıç; “ KARDEMİR’in işçi alımı ile ilgili olumlu yaklaşımında emeği geçen Yönetim Kurulu’na teşekkür ederim. Karabük Halkına hayırlı olmasını dilerim.” dedi.   İşçi alımı ile birlikte, fabrikanın üretim kapasitesinin daha da artması ve istihdam olanaklarının güçlenmesi beklenirken, KARDEMİR’in yeni işe alımlarına ilişkin detayların ve başvuru şartlarının önümüzdeki günlerde açıklanacağı bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin