Reklam
Reklam
DUYURU
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
22 Mart, 2025 12:46 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR, 2025 Olağan Mali Genel Kurul Toplantısını Duyurdu

KARDEMİR Karabük Demir Çelik Sanayi ve Ticaret A.Ş., 28 Nisan 2025 tarihinde olağan mali genel kurul toplantısını gerçekleştirecek.

Saat 10.00’da KARDEMİR A.Ş. Eğitim ve Kültür Merkezi – KARABÜK adresinde düzenlenecek olan toplantıda, şirketin 2024 yılı faaliyetleri değerlendirilecek ve mali durumuna ilişkin önemli kararlar alınacak.

Genel kurul gündeminde, 2024 yılına ait yönetim kurulu faaliyet raporunun ve mali tabloların okunarak müzakere edilmesi, 2024 yılı hesap dönemine ilişkin denetçi raporunun sunulması ve Sermaye Piyasası Kurulu’nun II-14.1 no’lu Tebliği çerçevesinde hazırlanan konsolide mali tabloların görüşülmesi yer alıyor.

YÖNETİM KURULU İBRASI VE KAR PAYI GÜNDEMDE

Toplantıda, yönetim kurulu üyelerinin 2024 faaliyetlerinden dolayı ibrası ve 2024 yılı dönem kârının pay sahiplerine dağıtımı konuları da görüşülecek. Ayrıca, şirketin bağış ve yardımlarına ilişkin sınırların belirlenmesi ile yönetim kurulu üyelerine huzur hakkı ödenmesi de toplantının önemli maddeleri arasında bulunuyor.

VEKALETLE KATILIM İMKANI

Pay sahipleri genel kurula bizzat katılabilecekleri gibi, vekaletname yoluyla temsil de mümkün olacak. Vekil tayin etmek isteyen pay sahipleri, MKK (Merkezi Kayıt Kuruluşu) sistemi üzerinden veya fiziki ortamda vekaletname vererek toplantıya katılım sağlayabilecek. Vekaletnamelerde, genel kurul gündem maddelerine ilişkin kabul, red veya muhalefet şerhi gibi özel talimatlar belirtilerek oy kullanımı sağlanabilecek.

ELEKTRONİK ORTAMDA KATILIM

Toplantıya elektronik ortamda katılmak isteyen pay sahipleri, Merkezi Kayıt Kuruluşu’nun (MKK) Elektronik Genel Kurul Sistemi (e-GKS) üzerinden gerekli işlemleri tamamlayarak katılım sağlayabilecek.

FİNANSAL BELGELER ERİŞİME AÇILDI

Şirket, genel kurul öncesinde pay sahiplerinin inceleyebilmesi için konsolide finansal tabloları, bağımsız denetim raporunu ve yönetim kurulu faaliyet raporunu şirket merkezinde ve resmi internet sitesi olan www.kardemir.com adresinde erişime açtı.

DİĞER GÜNDEM MADDELERİ

Genel kurulda ayrıca, şirketin üçüncü kişiler lehine verdiği teminat, rehin ve ipotekler hakkında bilgi verilmesi, satış yönetimine ilişkin taahhütler ve 2024 yılına ait diğer mali gelişmeler hakkında açıklamalar yapılacak.

Toplantı sonunda, bağımsız denetim kuruluşunun seçimi ve kapanış gerçekleşecek. KARDEMİR yönetimi, tüm pay sahiplerini genel kurul toplantısına katılmaya davet etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin
corumun sakli cenneti yesil gol dogaseverlerin gozdesi oldu lX5YJRQx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Çorum’un ’saklı cenneti’ Yeşil Göl doğaseverlerin gözdesi oldu

Çorum’un Laçin ilçesinde “saklı cennet” olarak nitelendirilen Yeşil Göl, doğal güzellikleriyle vatandaşlardan büyük ilgi görüyor.

Çorum’un Laçin ilçesinde bulunan Yeşil Göl, suyunun rengi ve çevresini saran ağaçlarla mest ediyor. Sahip olduğu eşsiz doğal güzelliği ve zengin bitki örtüsüyle dikkat çeken göl, aynı zamanda çok sayıda balık türüne de ev sahipliği yapıyor. Şehrin gürültüsünden uzaklaşmak isteyen vatandaşların uğrak noktası haline gelen bölgede, ziyaretçiler göl kenarında piknik yapmanın keyfini çıkarırken, orman içerisindeki patika yollarda yürüyüş yaparak doğayı keşfetme imkanı buluyor. Bölgede macera tutkunları için ATV turları gibi etkinlikler düzenleniyor. Yılın her mevsimi doğaseverlerin olan bölgeye havaların ısınmasıyla birlikte ilgi arttı.

“Buranın havası çok güzel”

Arkadaşlarıyla birlikte bölgeye gezmeye gelen Mehmet Karakurt, “Köpeğimizi gezdirmeye geldik. 2-3 hafta önce özellikle su seviyesi çok aşağıdaydı. Ama son yağışlarla birlikte yükselmiş durumda. Sadece burası değil, diğer barajlarımız da aynı şekilde. Buranın havası çok güzel” dedi.

“Çok hoşumuza gitti”

Ailesiyle birlikte piknik yapmak için bölgeye gelen Arif Işık da, “Niyetimiz Oğuzlar ilçesine gitmekti ama ağabeyim burayı önerdi. Biz de görmeye geldik ve geldiğimizde de çok memnun kaldık. İleride bulunan şelaleyi gezdik. Çok hoşumuza gitti” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin