Reklam
Reklam
66bf791fd3b77
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
16 Ağustos, 2024 19:07 tarihinde yayınlandı
0

KARDEMİR 100 personel alacak

Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) A.Ş., işçi statüsünde 100 kişi istihdam edecek.

Şirketten yapılan açıklamada, mavi yaka pozisyonunda 100 erkek işçi alınacağı belirtildi. İşe alınacakların, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması, kamu haklarından mahrumiyeti bulunmaması, kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamış, 16.08.2024 tarihi itibariyle 28 yaşını doldurmamış (16/08/1996 ve sonraki tarihlerde doğanlar), muvazzaf askerlik hizmetini tamamlamış.

sağlık muayenesinde çok tehlikeli iş sınıflarında çalışabilmeye uygunluk ve görevlerini yapmaya engel olabilecek herhangi bir bedensel veya ruhsal rahatsızlığı bulunmayan toplam 100 personel istihdam edileceği kaydedildi.

Açıklamada, “Pozisyonun gerektirdiği öğrenim düzeyi; herhangi bir lise veya endüstri meslek lisesi, teknik lise, çok programlı meslek liseleri, meslek yüksek okullarının; metal-metal teknolojileri, makine-makine teknolojisi, metalürji, raylı sistemler, raylı sistemler makine teknolojisi, mekatronik, kaynak-kaynak teknolojisi, montaj, elektrik, elektronik, döküm, bilgisayar teknolojisi, endüstriyel elektronik, endüstriyel otomasyon, elektromekanik taşıyıcılar, otomotiv-otomotiv teknolojisi, metalurji ve malzeme, bölümlerinden mezun olmak. İşin gerektirdiği çalışma şartları; ağır efor gerektiren, yüksekte çalışma ve denge gerektiren, gece vardiyasında çalışmayı gerektiren, hassas görme gerektiren, sıcak ve buharlı ortamda çalışmayı gerektiren, tozlu ortamda çalışmayı gerektiren, sürekli ayakta kalmayı gerektiren, gaz ve kimyasallarla çalışmayı gerektiren, gürültülü ortamda çalışmayı gerektiren, işlerde çalışabilecek.” denildi.

Açıklamada, başvuruların Karabük İŞKUR İl Müdürlüğüne şahsen yapılacağı, şahsen yapılmayan başvuruların kabul edilmeyeceği kaydedildi. Adayların 16 Ağustos tarihinden itibaren ve en geç 21 Ağustos Çarşamba günü öğlen saat 12.00’a kadar başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmekte olduğu bildirildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
yesilirmakta su seviyesi yukseldi vatandaslar tehlikeye ragmen kopruye akin etti gxBwalDj
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
23 Mayıs, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi: Vatandaşlar tehlikeye rağmen köprüye akın etti

Tokat’ta son günlerde etkili olan yoğun yağışlar ve Almus Barajı’nın dolusavağının taşmasının ardından Yeşilırmak’ta su seviyesi yükseldi. İl merkezinden geçen ırmağın debisinin artmasıyla birlikte Atatürk Köprüsü çevresinde tehlikeli görüntüler oluştu.

Kent merkezinde gece saatlerinde yükselen su seviyesini gören vatandaşlar köprü üzerine akın etti. Taşkın riskine rağmen köprü çevresinde toplanan çok sayıda vatandaş, cep telefonlarıyla o anları görüntüledi. Bazı vatandaşlar, Yeşilırmak’ın uzun yıllardır ilk kez bu kadar yükseldiğini ifade etti. Kahverengiye dönen ve hızla akan suyun köprü ayaklarına kadar ulaştığı görüldü. Özellikle köprü altında oluşan güçlü akıntı dikkat çekti. Öte yandan Yeşilırmak’taki yükseliş dron ile havadan da görüntülendi. Görüntülerde suyun debisinin ciddi şekilde arttığı, köprü çevresinde yoğun insan kalabalığı oluştuğu ve ırmağın taşkın seviyesine yaklaştığı görüldü. Yetkililer, vatandaşların dere ve ırmak kenarlarından uzak durmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin