Karabük Çevre Hizmetleri Birliği (KARÇEV) toplantısı, Vali Fuat Gürel Başkanlığında, Yenice Belediyesi ev sahipliğinde yapıldı.
Yenice Belediyesine ait Ihlamur Terasta yapılan KARÇEV toplantısına Vali Fuat Gürel’in yanı sıra Yenice Kaymakamı Gizem Yandımata, İl Genel Meclis Başkanı Ahmet Sözen, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun, Yenice Belediye Başkanı Zeki Çaylı, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse, Ovacık Belediye Başkanı Yakup Narter, Eskipazar Belediye Başkanı Hüseyin Dönmez, Yortan Belediye Başkanı Ali Şık, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Hasan Öztürk ile Birlik Müdürü Ahmet Işık katıldı.
Katı atık bertaraf tesisinin çalışmaları hakkında Birlik Müdürü Ahmet Işık tarafından bilgilendirmenin yapıldığı toplantıda atık sahasına çöp taşıma ve nakliye konusu görüşüldü.
Toplantı karşılıklı fikir alışverişinde bulunulması ile sona erdi. (İHA)


KARÇEV toplantısı Vali Gürel başkanlığında yapıldı
Çorum FK’nın Süper Lig’e yükselmesi şehri ayağa kaldırdı
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup ederek Süper Lig’e yükselen Çorum FK’nın tarihi zaferi kentte büyük bir coşkuyla kutlandı. Binlerce taraftarın sokaklara döküldüğü kutlamaların oluşturduğu muhteşem görsel şölen havadan görüntülendi.
Trendyol 1. Lig play-off finalinde Esenler Erokspor’u 2-0 mağlup eden Çorum FK, Süper Lig’e yükselen son takım oldu. Karşılaşmanın ardından Çorum’da binlerce vatandaş sokaklara ve caddelere akın etti. Taraftarlar konvoylar oluşturup şehir turu attı, kent meydanında, sokak ve caddelerde halaylar çekerek şampiyonluk sevincini yaşadı. Tüm şehri saran bu benzersiz şampiyonluk coşkusu ve cadde ve sokaklardaki yoğunluk, havadan görüntülendi.
Taraftarlar duygularını paylaştı
Şampiyonluk kutlamalarına katılan Sultan Kurman, “Çorumluyum, muhteşemiz. Süper Lig’e çıktığımız için muhteşem duygular hissediyorum. Helal olsun diyorum zafer bizimdir” dedi.
Şehir takımının şampiyonluğunu ve sevinçlerini dile getiren Hatice Doymaz da, “Şu an kutlama için buradayız. Bunu hakediyorduk. Çok bekledik, Şampiyon Çorum” diye konuştu.
Ailesiyle birlikte maç sonrası kutlamalara katılan Ali Ertun Kadinler ise, “Takımımız şampiyon oldu. Çok mutluyuz. Burada hep beraber eğleniyoruz. Süper Lig’e çıkmasını bekliyorduk. Bizim içinde güzel oldu. Herkese teşekkürler” şeklinde konuştu.


