karcel eskipazar osbden 41 donumluk yer satin aldi O6Q4mexY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
17 Aralık, 2024 00:37 tarihinde yayınlandı
0

KARÇEL, Eskipazar OSB’den 41 dönümlük yer satın aldı

KARDEMİR’e bağlı Karabük Çelik Yapı İmalat Sanayi ve Ticaret A.Ş. (KARÇEL), küresel pazardaki rekabet gücünü artırmak gayesiyle Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinde 41 dönümlük yer satın aldığını açıkladı.

Şirketten yapılan açıklamada, “1966 yılında, yaklaşık 80 bin metrekarelik alanda ülkemizin birinci çelik konstrüksiyon atölyesi olarak kurulan KARÇEL AŞ., yurdumuzun farklı bölgelerinde endüstriyel tesisler, binalar, demiryolu ve karayolu köprüleri, demiryolu vagonları, çimento fabrikaları, liman ve tersane vinçleri üzere büyük projelere imza atmıştır” denildi.

Şirketin, Eskipazar Organize Sanayi Bölgesinde satın alınan 41 bin 249 metrekarelik arazinin 23 bin 479 metrekaresini üretim alanı alanı olarak kullanacağını ve ileri teknolojiye sahip katma bedelli çelik konstrüksiyon ile vinç ve teknolojik ekipman eserleri imalatı gerçekleştireceği belirtildi.

“KARÇEL AŞ., yeni yatırımıyla birlikte hali hazırda ithal edilen teknolojik ekipman eserlerinin yurt içinde imalatını gerçekleştirerek cari açığın azalmasına da büyük katkı sağlayacaktır” denilen açıklamada şu sözlere yer verildi: “Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın lokal kalkınma atağı ile başlatmış olduğu istihdama ve üretime katkı sağlayacak vizyon projelerini desteklemekte olan KARÇEL, ileri teknoloji, inovasyon ve Ar-Ge temelli yeni yatırım kararıyla hem bölgenin kalkınmasını hem de sürdürülebilir bir sanayi ekosistemi oluşturmayı hedeflemektedir.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonuda heyelan sebebiyle kapanan yol ulasima acildi OYkbmdlV
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Kastamonu’da heyelan sebebiyle kapanan yol ulaşıma açıldı

Kastamonu’nun Bozkurt ilçesinde heyelan sebebiyle kapanan grup köy yolu ekiplerin çalışmasıyla ulaşıma açıldı.

Edinilen bilgiye göre, dün Bozkurt ilçesinde sağanak yağışların ardından heyelan meydana geldi. Heyelan sebebiyle Bayramgazi, Kestanesökü, Sakızcılar, Kızılcaelma ve Şeyhoğlu köylerinin ulaşım sağladığı grup yolu ulaşıma kapandı.

Bölgede incelemelerde bulunan İlçe Özel İdaresi ekipleri tarafından çalışma başlatıldı. Ekipler tarafından yolu kapatan toprak, kaya ve ağaçların kaldırılmasının ardından yol dün akşam saatlerinde trafiğe açıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin