Ihlas Haber Ajansı tarafından
22 Ekim, 2024 00:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karbonmonoksit gazından ölen çift toprağa verildi

Zonguldak’ta sobadan sızan karbonmonoksit gazından zehirlenerek hayatını kaybeden çift; son yolculuğuna uğurlandı.
Kilimli ilçesine bağlı Belediye Sitesi Mahallesi’nde dün akşam saatlerinde Yunus Dere (64) ve eşi Şehnaz Dere’den (60) haber alamayan yakınları durumlarını kontrol etmek için evlerine geldi. Çifti hareketsiz şekilde bulan komşular; durumu 112 Acilz Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yunus ve Şehnaz Dere çiftinin hayatını kaybettiğini belirledi. Kan gazına bakılan çiftin karbonmonoksit gazından öldükleri belirlendi.
Cenazeleri Atatürk Devlet Hastanesi morgundan alınan çift için Radaraltı Camii’nde cenaze töreni düzenlendi. Öğle namazını müteakiben kılınan cenaze namazının ardından Yunus ve Şehnaz Dere çiftinin cenazeleri son yolculuğuna uğurlandı. Çiftin iki çocuğunun bulunduğu öğrenildi.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2025 22:28 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te zehir tacirlerine geçit yok!

Karabük'te düzenlenen iki ayrı uyuşturucu operasyonunda 3 kişi gözaltına alındı.

Edinilen bilgiye göre, Karabük İl Emniyet Müdürlüğü İstihbarat ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından il merkezinde düzenlenen operasyonda S.Y. ve B.B. şahısların üst aramasında daralı ağırlığı 3.37 gram bonzai maddi ele geçirildi. Şahıslar hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan adli işlem yapıldı.

İl merkezinde yapılan bir başka operasyonda, F.S'nin üst aramasında 68 adet sentetik ecza hap ele geçirildi. Şahıs hakkında "uyuşturucu veya uyarıcı madde bulundurmak ve kullanmak" suçundan adli işlem yapıldı.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.