Reklam
Reklam
karayolunu kapatan kayayi araciyla cekerek yolu trafige acti 3GVg6qvY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Karayolunu kapatan kayayı aracıyla çekerek yolu trafiğe açtı

Rize’de yolun ortasına düşen büyük kaya modülünü aracının gerisine çeki halatı ile bağlayan şoför, kayayı yolun dışına çıkararak yine trafiğin akmasını sağladı.

Ardeşen-Çamlıhemşin karayoluna akşam saatlerinde düşen büyük kaya kesimi yolun trafiğe kapanmasına neden oldu. O esnada trafikte olan 34 AUB 34 plakalı aracın şoförü Erhan Seydioğlu, etraftakilerin de yardımıyla kayayı çekme halatı ile aracının ardına bağladı. Daha sonra kayayı aracı ile yolun kenarına çeken Seydioğlu, karayolunun tekrar trafiğe açılmasını sağladı. O anlar ise bölgedeki bir diğer vatandaş tarafından anbean kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
trabzondan sel felaketinin yasandigi havzaya yardim eli hB824KB9
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
13 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Trabzon’dan sel felaketinin yaşandığı Havza’ya yardım eli

Trabzon Büyükşehir Belediyesi ekipleri, dün meydana gelen selden etkilenen Samsun’un Havza ilçesinde yürütülen çalışmalara destek veriyor.

Havza’da dün akşam saatlerinde Hacı Osman Deresi ile Tersakan Deresi’nin taşması sonucu ilçeyi sel aldı. Çok sayıda ev ve iş yeri sular altında kaldı, araçlar sürüklendi. Yaşanan afetin ardından Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğü ekipleri, anında harekete geçerek gece saatlerinde olay yerine ulaştı. Bölgeye sevk edilen personel ve iş makineleri, afetin ilk saatlerinden itibaren sahada görev alırken, olumsuzlukların giderilmesi adına koordineli çalışmaya devam ediyor. Özellikle su baskınlarının yaşandığı alanlarda tahliye işlemleri sürdürülürken, altyapı hatlarının yeniden işler hale getirilmesi için ekipler aralıksız çalışıyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, afetlerden etkilenen vatandaşlara “Geçmiş olsun” dileklerini ileterek, “Karadeniz’in insanı zor günlerde birbirinin yanında olmayı bilir. Samsun’da yaşanan sel felaketinin ardından ekiplerimizi hiç vakit kaybetmeden bölgeye yönlendirdik. Komşu şehrimizin yaralarını sarmak için tüm imkanlarımızla sahadayız. Bu dayanışma, sadece bir kamu hizmeti değil aynı zamanda gönül birlikteliğidir. Karadeniz’in gücü birlikten, kardeşlikten ve yardımlaşmadan gelir. Ekiplerimiz ihtiyaç duyulduğu sürece bölgede çalışmalarını sürdürecek” diye konuştu.

Bizi sosyal medyadan takip edin