Rize’de yolun ortasına düşen büyük kaya modülünü aracının gerisine çeki halatı ile bağlayan şoför, kayayı yolun dışına çıkararak yine trafiğin akmasını sağladı.
Ardeşen-Çamlıhemşin karayoluna akşam saatlerinde düşen büyük kaya kesimi yolun trafiğe kapanmasına neden oldu. O esnada trafikte olan 34 AUB 34 plakalı aracın şoförü Erhan Seydioğlu, etraftakilerin de yardımıyla kayayı çekme halatı ile aracının ardına bağladı. Daha sonra kayayı aracı ile yolun kenarına çeken Seydioğlu, karayolunun tekrar trafiğe açılmasını sağladı. O anlar ise bölgedeki bir diğer vatandaş tarafından anbean kaydedildi.
Reklam Alanı — Yan Sol Reklam
Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam
Bu alana reklam ver
0
Karayolunu kapatan kayayı aracıyla çekerek yolu trafiğe açtı
0
Eski Bakan Kasapoğlu’ndan Vali Çağatay’a ziyaret
Gençlik ve Spor Eski Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Vali Oktay Çağatay’ı makamında ziyaret etti.
Samimi bir atmosferde gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Oktay Çağatay, nazik ziyareti için Eski Gençlik ve Spor Bakanı ve 28. Dönem AK Parti İzmir Milletvekili Sayın Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür etti.
Ziyarette Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na, AK Parti İl Başkanı Ferhat Salt, TÜGVA (Türkiye Gençlik Vakfı) Genel Başkanı İbrahim Beşinci ile TÜGVA İl Temsilcisi Erdem Eren eşlik etti.

