Reklam
Reklam
karayolunu kapatan kayayi araciyla cekerek yolu trafige acti 3GVg6qvY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Karayolunu kapatan kayayı aracıyla çekerek yolu trafiğe açtı

Rize’de yolun ortasına düşen büyük kaya modülünü aracının gerisine çeki halatı ile bağlayan şoför, kayayı yolun dışına çıkararak yine trafiğin akmasını sağladı.

Ardeşen-Çamlıhemşin karayoluna akşam saatlerinde düşen büyük kaya kesimi yolun trafiğe kapanmasına neden oldu. O esnada trafikte olan 34 AUB 34 plakalı aracın şoförü Erhan Seydioğlu, etraftakilerin de yardımıyla kayayı çekme halatı ile aracının ardına bağladı. Daha sonra kayayı aracı ile yolun kenarına çeken Seydioğlu, karayolunun tekrar trafiğe açılmasını sağladı. O anlar ise bölgedeki bir diğer vatandaş tarafından anbean kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin