Karayolunu kapatan kayayı aracıyla çekerek yolu trafiğe açtı - Karabük Haber Postası
karayolunu kapatan kayayi araciyla cekerek yolu trafige acti 3GVg6qvY
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Şubat, 2025 12:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Karayolunu kapatan kayayı aracıyla çekerek yolu trafiğe açtı

Rize’de yolun ortasına düşen büyük kaya modülünü aracının gerisine çeki halatı ile bağlayan şoför, kayayı yolun dışına çıkararak yine trafiğin akmasını sağladı.

Ardeşen-Çamlıhemşin karayoluna akşam saatlerinde düşen büyük kaya kesimi yolun trafiğe kapanmasına neden oldu. O esnada trafikte olan 34 AUB 34 plakalı aracın şoförü Erhan Seydioğlu, etraftakilerin de yardımıyla kayayı çekme halatı ile aracının ardına bağladı. Daha sonra kayayı aracı ile yolun kenarına çeken Seydioğlu, karayolunun tekrar trafiğe açılmasını sağladı. O anlar ise bölgedeki bir diğer vatandaş tarafından anbean kaydedildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
bolu dagi tunelinde oto kurtarici alevlere teslim oldu G8taacVX
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Nisan, 2026 08:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu Dağı Tüneli’nde oto kurtarıcı alevlere teslim oldu

TEM Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde kaput kısmından dumanlar yükselen oto kurtarıcı alevlere teslim oldu.

Yangın, TEM Otoyolu Bolu Dağı Tüneli mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 81 AFG 292 plakalı oto kurtarıcı, üzerinde araç taşıdığı sırada kaputundan dumanlar yükselmeye başladı. Durumu fark eden sürücü, aracı yol kenarına çekerek, 112 Acil Çağrı Merkezi’ni aradı. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekiplerin müdahalesiyle yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Yangın sonucu oto kurtarma aracında maddi hasar meydana geldi.

Yangının çıkış nedeniyle ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin