Rize’de yolun ortasına düşen büyük kaya modülünü aracının gerisine çeki halatı ile bağlayan şoför, kayayı yolun dışına çıkararak yine trafiğin akmasını sağladı.
Ardeşen-Çamlıhemşin karayoluna akşam saatlerinde düşen büyük kaya kesimi yolun trafiğe kapanmasına neden oldu. O esnada trafikte olan 34 AUB 34 plakalı aracın şoförü Erhan Seydioğlu, etraftakilerin de yardımıyla kayayı çekme halatı ile aracının ardına bağladı. Daha sonra kayayı aracı ile yolun kenarına çeken Seydioğlu, karayolunun tekrar trafiğe açılmasını sağladı. O anlar ise bölgedeki bir diğer vatandaş tarafından anbean kaydedildi.


Karayolunu kapatan kayayı aracıyla çekerek yolu trafiğe açtı
Tefecilik operasyonunda 1 tutuklama
Samsun’da tefecilik suçuna yönelik düzenlenen operasyonda gözaltına alınan 1 kişi tutuklanırken, 2 kişi savcı tarafından serbest bırakıldı.
İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince “tefecilik” suçuna yönelik Atakum ve İlkadım ilçelerinde operasyon gerçekleştirildi. Yapılan arama ve yakalama çalışmalarında 1 ruhsatsız tabanca, 2 şarjör, 2 ruhsatsız tüfek, 54 tabanca fişeği, 18 av fişeği, borçlulara ait alacak kayıtlarının tutulduğu değerlendirilen ajanda ve not kağıtları ile çok sayıda dijital materyal ele geçirildi. Olayla ilgili S.T., B.A.P. ile D.Ş. adlı kadın gözaltına alındı. KOM Şube Müdürlüğündeki sorgulanması tamamlanan 3 kişi bugün Samsun Adliyesine sevk edildi. S.T. İle D.Ş. adlı kadın savcı tarafından serbest bırakılırken, B.A.P. ise nöbetçi Sulh Ceza Hakimliğince tutuklanarak Samsun T Tipi Kapalı Cezaevine gönderildi.

