Düzce D-100 karayolunda yolun karşısına geçmeye çalışırken yolcu minibüsünün çarptığı yaya hayatını kaybetti.
Kaza, akşam saatlerinde D-100 karayolu Küçük Melen Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, D-100 karayolu Küçük Melen üzerinde bulunan köprüde karşıdan karşıya geçmeye çalışan Samet Eker (46), Melenpark istikametine gitmek için D-100 karayolunda karşıdan karşıya geçmeye çalıştı. Bu sırada havanın da yağışlı olması nedeniyle yayayı fark edemeyen Ö.E. idaresindeki 81 ACE 526 plakalı minibüs Eker’e çarptı. Sürücü hemen minibüsü yol kenarına çekerek 112 acil çağrı merkezine ihbarda bulundu. İhbar üzerine kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri yaptıkları ilk incelemede Samet Eker’in hayatını kaybettiğini belirledi. Olay Yeri İnceleme ekiplerinin yaptığı çalışmanın ardından Eker’in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.


Karayolunda yolcu minibüsünün çarptığı yaya hayatını kaybetti
Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı
Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.
Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

