Gümüşhane’nin Kürtün ilçesi sınırlarındaki Özkürtün beldesinde karayolu kenarında bulunan gözleme ve çay salonları gece çıkan yangınla küle döndü.
Edinilen bilgiye göre, Özkürtün Beldesinde Gümüşhane-Kürtün karayolu kenarında bulunan ahşaptan yapılma gözleme ve çay salonlarında dün gece yarısı yangın çıktı.
İlk olarak Yasemin Şinik’e ait gözleme salonunda başlayan ve elektrik kontağından çıktığı değerlendirilen yangın ahşapların tutuşmasıyla birlikte kısa sürede büyüyerek yandaki Yusuf Kaan Coşkun’a ait Çınaraltı Kafeye de yayıldı. Alevlerin metrelerce yükseldiği ve kısa sürede her iki işletmeyi de küle çeviren yangına Özkürtün Belediyesi itfaiye ekipleri ve vatandaşlar müdahale etti.
Uzun süren çalışmaların ardından yangın söndürülürken her iki işyeri de kullanılamaz hala geldi.


0
Karayolu kenarındaki çay ve gözleme tesisi yandı
0
0
Karabük 1.Amatör Lig’de şampiyon Safranboluspor
Karabük 1.Amatör Futbol Ligi’nde şampiyon Safranboluspor oldu.
Karabük 1.Amatör Lig Play Off Finali’nde Eskipazar Belediyespor ile karşılaşan Safranboluspor mücadeleyi 2-1 kazanarak Karabük’ü Bölgesel Amatör Lig’de (BAL) temsil etmeye hak kazandı.
Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumu’nda oynanan final mücadelesini 2-1 kazanan Safranboluspor şampiyon olarak önümüzdeki sezon Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
Safranboluspor iki sezon önce Bölgesel Amatör Lig’de yer almıştı. Mor turunculu ekip İki yıl aranın yeniden Bölgesel Amatör Lig’e geri döndü.

