Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
28 Ağustos, 2023 21:20 tarihinde yayınlandı
0

Karayolları aracı ile otomobil çarpıştı: 6 yaralı

Karabük’te Karayolları Müdürlüğü’ne ait araç ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada 6 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre kaza, saat 17.00 sıralarında Babasultan mevkisinde yaşandı. F.F.K. idaresindeki 43 AAR 657 plakalı otomobili ile Kastamonu istikametinden gelip kavşaktan dönüş yapmak istediği sırada Karabük istikametine seyir halinde olan N.Ç. idaresindeki 37 PU 395 plakalı Karayolları Müdürlüğü’ne ait resmi plakalı araçla çarpıştı.
Kazada otomobilde bulunan sürücü F.F.K., yolcular G.K. ve A.K. ile resmi plakalı araçta bulunan sürücü N.Ç. ile yolcular M.K. ve H.T. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve itfaiye ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Yaralılardan M.K.’nın hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi. Kazayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor. (İHA)

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahceli taraftarlar da galatasaraylilari yalniz birakmadi iHua41yg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin