Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
09 Mayıs, 2018 13:48 tarihinde yayınlandı
0

Karaoğlu aday adaylığını açıkladı

İşadamı Sedat Karaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nden Milletvekili aday adaylığını açıkladı. Yoğun bir katılımla Parti İl binasında aday adaylığını açıklayan Karaoğlu ilk olarak kısaca özgeçmişinden bahsederek, “1960 Karabük doğumluyum bir kız bir oğlum var. Karabük’te ticaret yapıyoruz, Gazetecilik, Turizm, kendim mühendisim. Ticaretin her alanında olmaya çalışıyoruz.  Demokratik Sol Partide bir dönem Meclis üyeliği, Ticaret Odasında iki dönem yönetiminde bulundum, bunun yanında  da bir çok sivil toplum örgütünde hem kurucu üyelik hem de üyelik yaptım halen daha eşim Serap Karaoğlu CHP’nin Safranbolu Belediyesinde meclis üyesi olarak görev yapıyor. Babam 1977-78 yıllarında  CHP’nin İlçe Başkanlığını yaptı. Yani temelden Cumhuriyet Halk Partiliyim. Bunu zaten söylemeye gerek yok herkes biliyor, değilim desem de kimse inanmıyor ama böyle bir yapının içersinde olduğum için gurur duyuyorum, onur duyuyorum. Böyle bir yola çıktım, sizlerin desteği ile İnşallah partimin de desteği ile başarılı olurum diye düşünüyorum.  Çünkü hep çıktığım günden beri şunu söylüyorum  gerçekten bu sefer insanların gözünde değişik bir ışık var. Türkiye genelindeki ışığı Karabük’e de yansıtacağız bu sefer Cumhuriyet kenti olan Karabük’ten mutlaka ve mutlaka ben 1’de demiyorum çok iyi bir oy oranı ile yüzde 50’leri geçerek Türkiye’ye destek olacağız diye düşünüyorum.   Ben hepinizin desteğini arkamda görmek istiyorum. Bu İl ve İlçe Yönetimleri ile birlikte çok iyi şeyler yapacağımıza inanıyorum. Çünkü çok iyi bir alt yapı var gördüğüm kadarı ile biliyorum zaten de mesleğim icabı, Gazeteciyim  her şeyde hemen hemen hemfikiriz çok içinde olmasak da biliyoruz ne olduğunu.  İl ve İlçe Örgütlerine inanıyorum, güveniyorum ve bu yolda da hep birlikte yüzde 50’lilerin üzerine çıkacağımızı düşünüyorum ve hepinizin desteğine ayrı ayrı ihtiyacım var. Buraya teşrif ettiğiniz için çok teşekkür ediyorum” dedi.

YOLLARA, BİNALAR DEĞİL, ,NSANA YATIRIM YAPACAĞIZ

Karabük’te yollara, binalar değil, insana yatırım yapacaklarını ifade eden Karaoğlu;  “Karabük’te bir sürü yatırım var, insanlar yollardan, köprülerden  bahsediyor fakat Karabük’te unutulan bir şey var, Karabük’te insan ruhuna hitap edecek şeyler gitti.  Cumhuriyet Kenti Karabük’te maalesef insana hiç yatırım yapılmadı, yola yatırım yapıldı, devasa binalar yapıldı ama insana yatırımı hep beraber  unuttuk, daha çok unutanlara, iktidardakilere bunu hep beraber  hatırlatacağız. İnsana yatırım yapmanın ne demek olduğunu,  insana yatırım yapmanın çok önemli olduğunu birlikte hatırlatacağız.  Karabük doğası ile, ormanı ile, turizmi ile özel bir kent , bu özellikleri yitirmemesi lazım.  Yenice HES olayına özellikle çok takıntılıyım. Bu Yenice HES olayını kesinlikle başka yöntemlerle, başka şekilde klasik  itirazla değil, bu Şeker Kanyonunu kaybetmeyeceğiz bir şekilde kaybetmeyeceğiz. CHP olarak bizim düsturumuz insana yatırım yapmak, binalara, taşa yatırım yapmak değil, ben hatırlıyorum çocukken Karabük’te ne güzel şeyler olurdu.  Karabük bir Cumhuriyet kenti, yani Cumhuriyetin yapı taşları var burada fakat zamanla bir takım güçler bu yapı taşları ile oynadılar maalesef, her şeyi ekonomiyle, parayla ve binalarla endekslediler, insana yatırım yapmayı unuttular, eğitimimizi, geleceğimizi çaldılar. İnşallah hep beraber el ele verip bunu tekrar Karabük’te vücuda getireceğiz, ayağa kaldıracağız” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda dereler tasti tarim arazileri sular altinda kaldi TIAz2hDF
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Bolu’da dereler taştı, tarım arazileri sular altında kaldı

Bolu’nun Mudurnu ilçesinde etkili olan şiddetli sağanak yağış sonrası derelerin taşması sonucu bazı tarım arazileri ve yollar sular altında kaldı.

Mudurnu ilçesinde dün öğleden sonra başlayan ve şiddetini artıran yağışlar bölgede taşkınlara neden oldu. İlçeye bağlı Tımaraktaş köyü sınırları içerisinde etkili olan şiddetli yağışın ardından derelerde su seviyesi aniden yükseldi. Ormanlık alanın içerisinden geçerek taşan sular, çevredeki tarım arazilerini sular altında bıraktı. Taşkın suları nedeniyle ekili araziler zarar görürken, dere kenarlarında bulunan yollar da sulara gömüldü. Bölgede suların çekilmesiyle birlikte tarım arazilerindeki hasarın boyutunun ortaya çıkması bekleniyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin