Reklam
Reklam
674710f16ec82
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
27 Kasım, 2024 15:31 tarihinde yayınlandı
0

Karakaş’tan Spor Projeleri İçin Önemli Ziyaret

Yenice Belediye Başkanı Sertaş Karakaş, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin ve Ali Keskinkılıç ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret etti.

Ziyarette, Yenice ilçesine yönelik spor alanındaki projeler Bakan Bak’a sunuldu.

Başkan Karakaş, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
“Gazi Meclisimizde, Karabük Milletvekillerimiz Sayın Ali Keskinkılıç ve Sayın Cem Şahin ile birlikte, Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Dr. Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ettik. Sayın Bakanımıza, Milletvekillerimiz ile beraber Yenice İlçemize spor ve branşlar alanında gerçekleştireceğimiz projeleri sunup, karşılıklı istişarelerde bulunduk. Ayrıca İlçemizi Amatör Ligde temsil eden Yeşil Yenice Spor Kulübümüze de destek sözü aldık.” Başkan Karakaş, bu ziyarette Bakan Bak’ın ve Milletvekillerinin gösterdiği yakın ilgiye dikkat çekerek,  “Başta Sayın Bakanımıza ilgi ve alakalarından dolayı, bizleri her alanda destekleri ile yalnız bırakmayan ve arkamızda dağ gibi duran Karabük Milletvekillerimiz Sayın Ali Keskinkılıç ve Sayın Cem Şahin’e çok teşekkür ederiz” dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
xaxaxaxaxxaxa
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
13 Mayıs, 2026 14:53 tarihinde yayınlandı
0

KTSO’ya DMO bilgilendirme ziyareti

Devlet Malzeme Ofisi Bursa Şube Müdürü Atıf Al, Karabük Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Çapraz’ı ziyaret etti. Görüşmede KTSO Genel Sekreteri Hasan Kaya de hazır bulundu.

Ziyarette, Devlet Malzeme Ofisi’nin alım ve tedarik süreçleri ile kamu tedarik sistemine entegrasyon konuları ele alındı. DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al, özellikle yerel firmaların kamu alımlarında daha etkin rol üstlenebilmesi için gerekli başvuru kriterleri ve dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgi verdi. Al ayrıca, DMO’nun işleyiş mekanizması ve tedarik süreçlerine ilişkin kapsamlı değerlendirmelerde bulundu.

Görüşmede kamu kurumları ile özel sektör arasındaki iş birliğinin geliştirilmesi, tedarik süreçlerinde kalite ve sürdürülebilirlik anlayışının güçlendirilmesi ile Karabük firmalarının kamu tedarik zincirinde daha fazla yer alması konuları da gündeme geldi. Karşılıklı fikir alışverişi şeklinde geçen toplantıda, kamu alımlarında doğru bilgilendirme ve kurumsal iş birliğinin önemine dikkat çekildi.

KTSO Başkanı Fatih Çapraz ise nazik ziyaretleri ve paylaştığı bilgiler dolayısıyla DMO Bursa Şube Müdürü Atıf Al’a teşekkür ederek, 100 yıllık köklü geçmişe sahip Devlet Malzeme Ofisi’nin kuruluş yıl dönümünü kutladı.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin