Karadeniz’in hırçın dalgaları Trabzon’da sahildeki yürüyüş yoluna zarar verdi - Karabük Haber Postası
karadenizin hircin dalgalari trabzonda sahildeki yuruyus yoluna zarar verdi ZhRZ3q4T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Aralık, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Karadeniz’in hırçın dalgaları Trabzon’da sahildeki yürüyüş yoluna zarar verdi

Karadeniz’in hırçın dalgaları Trabzon’daki yürüyüş yolunda zarara neden oldu.

Trabzon’da rüzgar ve fırtına dev dalgalara neden oldu. Dün öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtına sonucu Karadeniz’in hırçın dalgaları Trabzon’un Ortahisar ilçesinde sahildeki yürüyüş yoluna zarar verdi. Faroz kısmında dalgaların getirdiği çöpler sahilde çirkin görüntü oluşturdu. Trabzon’da vatandaşların en çok tercih ettiği yerler arasında yer alan yürüyüş yolunun bazı bölümlerinde sökülmeler meydana geldi. Yürüyüş yolunda dalgaların zarar verdiği kısımların yapılacak yeni çalışma ile yenileceğini belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldakta trafik kazasi kamerada 2 yarali MX9j33eC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mayıs, 2026 04:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak’ta trafik kazası kamerada: 2 yaralı

Zonguldak’ın Karadeniz Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde meydana gelen trafik kazasında 2 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Edinilen bilgilere göre, C.E. idaresindeki 67 TN 846 plakalı otomobil, karşı yönden gelen M.T. yönetimindeki 21 AGU 680 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada sürücü C.E. ile araçta yolcu olarak bulunan H.E. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Kısa sürede bölgeye ulaşan ekipler, yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı.

Yaralıların tedavisine başlanırken, sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin