Karadeniz’in hırçın dalgaları Trabzon’da sahildeki yürüyüş yoluna zarar verdi - Karabük Haber Postası
karadenizin hircin dalgalari trabzonda sahildeki yuruyus yoluna zarar verdi ZhRZ3q4T
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
14 Aralık, 2024 16:15 tarihinde yayınlandı
0
0

Karadeniz’in hırçın dalgaları Trabzon’da sahildeki yürüyüş yoluna zarar verdi

Karadeniz’in hırçın dalgaları Trabzon’daki yürüyüş yolunda zarara neden oldu.

Trabzon’da rüzgar ve fırtına dev dalgalara neden oldu. Dün öğle saatlerinden itibaren etkisini gösteren fırtına sonucu Karadeniz’in hırçın dalgaları Trabzon’un Ortahisar ilçesinde sahildeki yürüyüş yoluna zarar verdi. Faroz kısmında dalgaların getirdiği çöpler sahilde çirkin görüntü oluşturdu. Trabzon’da vatandaşların en çok tercih ettiği yerler arasında yer alan yürüyüş yolunun bazı bölümlerinde sökülmeler meydana geldi. Yürüyüş yolunda dalgaların zarar verdiği kısımların yapılacak yeni çalışma ile yenileceğini belirtildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tasarim6 1
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
18 Nisan, 2026 14:03 tarihinde yayınlandı
0
0

Vali Oktay Çağatay Milletvekillerini Makamında Ağırladı

Vali Oktay Çağatay, AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Kurtçan Çelebi ile AK Parti Genel Merkez Seçim İşleri Başkan Yardımcısı ve Çorum Milletvekili Oğuzhan Kaya ile İş İnsanı Aytaç Baba’yı makamında ağırladı.

Ziyarete; Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Durmuş Ali Keskinkılıç Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya ile AK Parti Karabük İl Başkanı Ferhat Salt eşlik etti.

Vali Oktay Çağatay, nazik ziyaretleri dolayısıyla heyete teşekkür etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin