Karadeniz’den tonlarca hamsi çıktı

Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Kasım, 2024 00:30 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Düzce’nin Akçakoca ilçesinde yakalanan tonlarca hamsi, Anadolu’nun çeşitli illerine sevk edildi.
Batı Karedeniz’de hamsi bolluğu şyaşanıyor. Balıkçıların gırgırlarla yakaladıkları tonlanca hamsi, Akçakoca Balıkçı Barınağı’nda tır ve kamyonlara yüklenerek diğer illere gönderildi. Balıkçı Tuncay Gür, hamsinin bol olduğunu ve bu bolluğun devam edeceğini belirterek, "İnce yakalanan hamsiler un fabrikalarına sevk ediliyor. Normal hamsiler piyasaya gidiyor. Karadeniz’de çinekop balığı bolluğu da yaşanacak, şu an Boğaz’ı geçti. Hamsi 100 TL’den, istavrit 150 TL, barbun 250 TL, çupra 200 TL’den satışa sunuldu" dedi.

Çaycuma’da 20 litre etil alkol ele geçirildi

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Şubat, 2025 20:15 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Zonguldak’ta jandarma takımlarının iki başka adreste yaptıkları kontrollerde etil alkol, uyuşturucu ve silah ele geçirildi.
Zonguldak Vilayet Jandarma Komutanlığı gruplarınca, Çaycuma ilçesinde düzmece alkol üretimi ve satışı ile uyuşturucu unsur kullanımı ve ruhsatsız silah bulundurma olaylarına yönelik operasyonlar gerçekleştirildi. Çaycuma ilçesinde , halk sıhhatini tehdit edecek biçimde uydurma alkol üretimi ve satışı yaptığı tespit edilen M.A.’ya yönelik düzenlenen operasyonda 20 litre etil alkol ele geçirildi.
Çaycuma ilçesinde, jandarma takımlarınca gerçekleştirilen kontrol sırasında E.O. (28), M.H. (23) ve B.A. (20) isimli şahısların bulunduğu araçta yapılan aramada; 5 gram kubar esrar, 1 adet 7.65 mm ruhsatsız tabanca,
16 adet 7.65 mm tabanca fişeği, 1 adet 25 cm uzunluğunda sustalı bıçak, 1 kutu sarım jelatini ele geçirildi.
Şüpheli şahıslar hakkında isimli süreç gerçekleştirildi.

Cevap Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.