Ihlas Haber Ajansı tarafından
11 Şubat, 2024 16:00 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karadeniz’deki esrarengiz patlama sesi kıyı şehirlerini tedirgin etti

Karadeniz sahilindeki şehirlerde akşam saatlerinde 4-5 kez duyulan patlama sesi, tedirginliğe yol açtı. Sahil güvenlik ekiplerinin de alarma geçtiği patlama sesinin henüz kaynağı bulunamazken, sonik patlama, denizin dibinde ya da yer altındaki gaz birikmelerinden kaynaklı patlamalar gibi ihtimaller üzerinde duruluyor.
Karadeniz’de akşam saat 21.30-23.00 arasında, aralıklarla 4-5 kez duyulan patlama sesi ve yaşanan sarsılma, Bartın, Kastamonu, Zonguldak, Sakarya gibi sahil şehirlerinde hissedildi.
Tedirginliğe neden olan sesin ardından Bartın’ın Amasra ilçesindeki sahil güvenlik botları da limandan uluslararası sulara kadar olan hatta devriye atarak, sesin kaynağını tespit etmeye çalıştı.
Önce deprem olduğunu düşünen vatandaşlar, yaşanan her patlama sesi ve sarsılmanın ardından art arda 4-5 kez ayrı patlama sesinin daha duyulduğunu belirterek, sesin sebebinin gaz birikmesi, uçakların yol açtığı sonik patlama olabileceği yönünde yorumlar yaptı. Sosyal medyanın da gündem olan esrarengiz patlama sesin kaynağı belirlenemezken, bazı sosyal medya kullanıcıları ise sesin Samsun’un Terme beldesinden de sesin duyulduğunu ileri sürdü.
Sosyal medya kullanıcıları uzun süre sesin sebebini öğrenmeye çalıştı.

blank
Ihlas Haber Ajansı tarafından
09 Mart, 2025 16:37 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

TEM’de 3 kişinin hayatını kaybettiği feci kaza kamerada

TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde dinlenme tesisinin girişindeki bariyerlere çarpan Tofaş marka araba, tekraren takla atarak hurdaya döndü. 3 kişinin hayatını kaybettiği kaza anbean güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, 8 Mart Cumartesi günü saat 18.45 sıralarında TEM Otoyolu’nun Bolu geçişinde Çaydurt mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye nazaran, İstanbul istikametinde seyreden M.B. yönetimindeki 41 AGF 939 plakalı Tofaş marka araba, şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu dinlenme tesisi önündeki bariyerlere çarptı. Çarpmanın tesiriyle Tofaş marka araba savrularak taklalar attı. Kazada araba şoförü M.B. ağır yaralanırken araçta yolcu olarak bulunan E.D. ve A.K olay yerinde ömrünü yitirdi. Kazada yaralanan M.B. de, tedavi altına alındığı İzzet Baysal Devlet Hastanesi Köroğlu Ünitesinde yapılan tüm müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayatını kaybetti.
Kaza anbean kamerada
Meydana gelen kaza ise güvenlik kamerasına yansıdı. İş yerinin güvenlik kamerasına yansıyan manzaralarda, Tofaş marka arabanın hızlı sürat yaparak geldiği esnada direksiyon hakimiyetini kaybederek bariyerlere çarptığı görüldü.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.