Reklam
Reklam
karadenizdeki dev dalgalar sahil yoluna zarar verdi V3lcYXcy
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
27 Aralık, 2024 20:22 tarihinde yayınlandı
0

Karadeniz’deki dev dalgalar, sahil yoluna zarar verdi

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde kıyısı döven dev dalgalar sebebiyle kıyı yolu ziyan gördü.

Kastamonu’nun İnebolu ilçesinde gece boyunca devam eden fırtına sırasında Karadeniz’de oluşan dev dalgalar kıyısı dövdü. Dalgalar sebebiyle İnebolu-Cide karayolunda çöküntü oluştu. Yaya kaldırımı ve ana yola ziyan veren dalgalar, kıyı kenarındaki duvarı ve dolguyu da denize sürükledi.

Yaklaşık 15 gün evvel dalgalar sebebiyle kıyı şeridinin ziyan gördüğü ilçede, oluşan hasarlar Karayolları 152. Şube Şefiği tarafından onarılmış, kıyı şeridinde dolgu çalışması yapılmıştı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
aaa 1
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
24 Mayıs, 2026 15:00 tarihinde yayınlandı
0

4-6 yaş Kur’an kursu kapanış programı düzenlendi

Karabük Müftülüğüne bağlı Cevizlidere 4-6 yaş Kur’an Kursu’nda eğitim gören öğrencilere yönelik Müftülük Konferans Salonu’nda “2025-2026 Eğitim-Öğretim Dönemi Yıl Sonu Kapanış Programı ve Kur’an Merasimi” programı yapıldı.

Programa İl Müftüsü Ali ERHUN, Müftü Yardımcıları Namık Karaahmetoğlu, Hüseyin İpek Merve Yumlu, Eğitim Hizmetleri Birimi, Kur’an Kursu Öğreticileri, öğrenciler ve veliler katıldı.

İl Müftüsü Ali Erhun yaptığı konuşmada, “Bereketli bir eğitim-öğretim dönemini bitirmiş olduk. Bu süreçte öğrencilerimiz milli ve manevi olarak çok güzel kazanımlar elde ettiler. Bu vesileyle yavrularımızın eğitimine emek veren değerli Kur’an Kursu Öğreticilerimize, destek veren kıymetli velilerimize teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Programda öğrenciler tarafından Kur’an-ı Kerim tilaveti ve ilahiler okundu, dua edildi.

Renkli anların yaşandığı program fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Bizi sosyal medyadan takip edin