Kastamonu’da Karadeniz’e açılan balıkçıların yüzü palamut ile ile gülüyor. Balıkçılar, kasa kasa palamut ile kıyıya dönüyor.
Kastamonu’da, 1 Eylül tarihi itibariyle av sezonunun başlamasıyla denize açılan balıkçıların yüzü palamut ile gülüyor. Kastamonu açıklarında avlanan balıkçılar, kasalar dolusu palamut ile dönüyor. İnebolulu balıkçı Ali Yılmaz, İnebolu Limanı önlerinde bol miktarda palamut avladı. Balıkçı Ali Yılmaz’ın sabah saatlerinde denize bıraktığı voli ağına yüzlerce palamut takıldı.
Öte yandan, AK Parti 26. Dönem Kastamonu Milletvekili Murat Demir de balıkçı arkadaşlarıyla birlikte Cide ilçesinde açıklarında bol miktarda palamut yakaladı. Öte yandan, İnebolu ilçesinde palamutun tanesinin 50 TL’den satıldığı öğrenildi.


Karadeniz’de palamut bereketi
Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”
CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.
Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.
Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.
Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

