Karadeniz’de 29 Ekim coşkusu - Karabük Haber Postası
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0
0

Karadeniz’de 29 Ekim coşkusu

Bartın’ın Amasra ilçesinde 29 Ekim kutlamaları kapsamında yat ve tekneler Karadeniz’de tur attı

Amasra ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kaymakamlık, Belediye ve Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı organizesinde tekne turu düzenlendi. Amasra Kaymakamı Kadir Perçi, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, balıkçılar, tekne ve yat sahiplerinin de katıldığı kortejde protokol ve vatandaşlar, teknelerle Amasra Büyük Liman, Küçük Liman ve Tavşan Adası’nın bulunduğu bölgede tur attı. Tekne ve yat sahipleri kortejde klakson çalarken, karadaki vatandaşlar ise alkışlarla korteje destek verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
zonguldak ve bartin icin firtina uyarisi wOdn9KwB
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Nisan, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0
0

Zonguldak ve Bartın için fırtına uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü Analiz ve Tahmin Merkezi, Batı Karadeniz’in doğusu için fırtına uyarısında bulundu.

Yapılan son değerlendirmelere göre, Zonguldak ve Bartın çevrelerinde rüzgârın 17 Nisan 2026 günü öğle saatlerinden itibaren doğu ve kuzeydoğu yönlerinden 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin ediliyor.

Fırtınanın aynı gün akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesinin beklendiği, uyarının ise 13.00 ile 23.59 saatleri arasında geçerli olacağı bildirildi.

Meteorolojik değerlendirmede, fırtına nedeniyle ulaşımda aksamalar, çatı uçması ve ağaç devrilmesi gibi olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Bizi sosyal medyadan takip edin