Reklam
Reklam

Karadeniz’de 29 Ekim coşkusu

Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ekim, 2024 04:30 tarihinde yayınlandı
0

Bartın’ın Amasra ilçesinde 29 Ekim kutlamaları kapsamında yat ve tekneler Karadeniz’de tur attı

Amasra ilçesinde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları çerçevesinde Kaymakamlık, Belediye ve Sahil Güvenlik Grup Komutanlığı organizesinde tekne turu düzenlendi. Amasra Kaymakamı Kadir Perçi, Amasra Belediye Başkanı Recai Çakır, balıkçılar, tekne ve yat sahiplerinin de katıldığı kortejde protokol ve vatandaşlar, teknelerle Amasra Büyük Liman, Küçük Liman ve Tavşan Adası’nın bulunduğu bölgede tur attı. Tekne ve yat sahipleri kortejde klakson çalarken, karadaki vatandaşlar ise alkışlarla korteje destek verdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Yola saçılan tuğlalar ulaşımı tek yöne düşürdü

yola sacilan tuglalar ulasimi tek yone dusurdu UUlfGEVh
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
15 Haziran, 2026 16:30 tarihinde yayınlandı
0

Karabük-Yenice kara yolunda seyir halindeki tırdan düştüğü iddia edilen tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı.

Balıkısık Orman Deposu mevkiinde kara yoluna saçılan tuğlaları fark eden sürücüler durumu yetkililere bildirdi. İhbar üzerine bölgeye jandarma ve kara yolları ekipleri sevk edildi. Yolun bir bölümünü kaplayan tuğlalar nedeniyle ulaşım bir süre tek şeritten kontrollü olarak sağlandı. Ekiplerin yolda yaptığı temizlik çalışmasının ardından tuğlalar kaldırılarak trafik akışı normale döndü.

Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin