Reklam
Reklam
karadeniz hircinlasti denize girilmemesi uyarisi yapildi v6RgLF6C jpg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Temmuz, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Karadeniz hırçınlaştı, ’denize girilmemesi’ uyarısı yapıldı

Saatteki hızı 55 kilometreyi bulan rüzgar nedeniyle Karadeniz iyice hırçınlaştı, valilik ‘denize girilmemesi’ uyarısı yaptı.

Samsun’da son günlerde etkili olan rüzgarlı hava, Karadeniz’in kabarmasına yol açtı. Samsun Valiliği bugün de dalga yüksekliğinin 1,8 metreye ulaşması beklendiğinden, vatandaşlara denize girmemeleri yönünde çağrıda bulundu.

Valilikten yapılan uyarıda, “Meteoroloji ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığından alınan verilere göre ilimizde rüzgar hızının 15-28 deniz miline ve dalga yüksekliğinin 1,8 metreye ulaşacağını değerlendirildiğinden muhtemel boğulma vakalarının önüne geçebilmek adına denize girilmemesi önemli duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Meteorolojiden yapılan uyarılarda ise “Yapılan son değerlendirmelere göre bölge genelinde havanın parçalı ve az bulutlu, Samsun, Ordu ve Tokat çevreleri ile Amasya’nın doğusunun çok bulutlu ve aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçmesi beklenmektedir. Yağışların Samsun’un doğusu ve Ordu çevrelerinde kuvvetli, yer yer çok kuvvetli olması tahmin edilmektedir. Yapılan son değerlendirmelere göre sabah saatlerinden itibaren Samsun’un doğusunda yerel olarak kuvvetli, Ordu çevrelerinde çok kuvvetli (51-75 kg/m2) sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış beklendiğinden sel, su baskını, yıldırım, heyelan, yağış anında kuvvetli rüzgar, yerel küçük çaplı dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır” denildi.

Denizdeki fırtına nedeniyle bazı gemiler limana sığındı bazıları ise şehrin doğu kısmında rüzgara karşı pozisyon aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
samsunda zehir tacirlerine gozalti 831 gram metamfetamin ele gecirildi qJu1bzCr
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Haziran, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Samsun’da zehir tacirlerine gözaltı: 831 gram metamfetamin ele geçirildi

Samsun’un Atakum ilçesinde narkotik ekiplerince düzenlenen operasyonda 831 gram metamfetamin ile çok sayıda suç unsuru ele geçirilirken, 2 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, uyuşturucu madde ticareti yaptığı değerlendirilen şahıslara yönelik Atakum ilçesinde operasyon gerçekleştirdi. Operasyon kapsamında gözaltına alınan F.M.O. (30) ve E.K.Y. (21) isimli şahısların araçlarında ve ikametlerinde yapılan aramalarda 831 gram metamfetamin, 75 adet sentetik ecza, 1 hassas terazi ve 1 pompalı tüfek ele geçirildi. Şüpheliler hakkında adli işlem başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin