Reklam
Reklam
karadeniz ereglide motosiklet kazasi 1 yarali 1YTNOsUc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Karadeniz Ereğli’de motosiklet Kazası: 1 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kepez mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Kazada bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, tali yoldan ana yola çıkmak isteyen Hasan D. idaresindeki 34 KİE 930 plakalı motosiklet ile ana yolda seyir halinde olan Selattin Ö.’ün kullandığı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek motosikletle birlikte devrildi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, yaralı motosiklet sürücüsünü sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine kısa sürede ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza nedeniyle kısa bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
fenerbahceli taraftarlar da galatasaraylilari yalniz birakmadi iHua41yg
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
10 Mayıs, 2026 00:22 tarihinde yayınlandı
0
0

Fenerbahçeli taraftarlar da Galatasaraylıları yalnız bırakmadı

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde, Galatasaray’ın şampiyonluğunu ilan etmesinin ardından sokaklara çıkan taraftarlar kutlama yaparken, bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katılması renkli görüntüler oluşturdu.

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Galatasaray, sahasında Antalyaspor’u 4-2 mağlup ederek sezonun bitimine bir hafta kala şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluğun ardından Karabük’ün Safranbolu ilçesinde kutlamalar yapıldı. İlçe merkezinde bir araya gelen sarı-kırmızılı taraftarlar meşaleler yakıp tezahüratlar eşliğinde şampiyonluğu kutladı. Kutlamalar sırasında bazı Fenerbahçe taraftarlarının da eğlenceye katıldığı görüldü. Sarı-lacivertli taraftarlar, uzun yıllardır yaşayamadıkları şampiyonluk sevincini Galatasaray’ın şampiyonluğunda yaşamaya çalıştıklarını ifade etti.

Kutlamalar gece geç saatlere kadar sürerken, bölgede polis ekipleri güvenlik önlemleri aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin