Reklam
Reklam
karadeniz ereglide motosiklet kazasi 1 yarali 1YTNOsUc
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Kasım, 2024 12:37 tarihinde yayınlandı
0

Karadeniz Ereğli’de motosiklet Kazası: 1 yaralı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kepez mevkiinde meydana gelen trafik kazasında, motosiklet ile bir otomobil çarpıştı. Kazada bir kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre, tali yoldan ana yola çıkmak isteyen Hasan D. idaresindeki 34 KİE 930 plakalı motosiklet ile ana yolda seyir halinde olan Selattin Ö.’ün kullandığı araçla çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle motosiklet sürücüsü, direksiyon hakimiyetini kaybederek motosikletle birlikte devrildi.

Kazayı gören çevredeki vatandaşlar, yaralı motosiklet sürücüsünü sakinleştirmeye çalıştı. Olay yerine kısa sürede ulaşan 112 Acil Servis ekipleri, yaralıya ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Motosiklet sürücüsünün hayati tehlikesinin bulunmadığı ve tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

Kaza nedeniyle kısa bir süre trafiğe kapanan yol, araçların kaldırılmasının ardından yeniden açıldı. Polis, olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
parti binasindan kilicdaroglunun fotografi kaldirildi 2raVP6pQ
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
21 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Parti binasından Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı kaldırıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Akçakoca İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun parti binasında bulunan fotoğrafını kaldırarak, “Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” dedi.

CHP Akçakoca parti binasında bir grup partili tarafından Kemal Kılıçdaroğlu’nun fotoğrafı duvardan kaldırıldı. İlçe Başkanı Tuğrul Abanoz yaptığı açıklamada, “Cumhuriyet Halk Partisi Akçakoca İlçe Teşkilatı olarak sadece Akçakoca’da değil Türkiye’nin dört bir yanında halkımız adına Kemal Kılıçdaroğlu’nun partimizi ideolojik ve stratejik olarak yanlış bir yola sürüklediğini kabul ediyor ve onun simgesini duvarlarımızdan indiriyoruz. Bu karar; halkın hakikat arayışını siyasette namuslu ve doğru bir duruşun talibidir. Kemal Kılıçdaroğlu’nun bu tavırları açıkça AK Parti’nin değirmenine su taşımaktan başka bir anlama gelmiyor. Bu söylem ve politikalar, ülkenin demokratik geleceğine zarar veriyor. Bizler AK Parti’nin çıkarları için değil halkın iradesi ve milletin menfaati için duruyoruz. Bu resmi biz indiriyoruz. Oldu da mutlak butlan gelirse, sizin resminizi geri asacak yeni yönetimi ve başkanı da bulursunuz” diyerek Kılıçdaroğu’nun fotoğrafını duvardan indirdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin