blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
12 Nisan, 2024 04:36 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karadeniz Ereğli protokolü bayramlaştı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde; Ramazan Bayramı’nın ilk gününde, Öğretmenevi’nde bayramlaşma programı düzenlendi.
Bayramlaşma programına; Karadeniz Ereğli Kaymakamı Mehmet Yapıcı, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Niyazi Uğur, CHP Zonguldak Milletvekili Eylem Ertuğrul, AK Parti Zonguldak Milletvekili Saffet Bozkurt, Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, Karadeniz Ereğli İlçe Emniyet Müdürü Hasan Ünlü, Karadeniz Ereğli İlçe Jandarma Komutanı Ali Akca, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Genel Müdürü Niyazi Aşkın Peker, İl Genel ve Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Partilerin, Odaların, Kooperatiflerin ve Derneklerin Başkan ve Yöneticileri, Muhtarlar, şehit aileleri, gaziler ve aileleri katıldı.
Programda konuşma yapan Kaymakam Yapıcı, Bayram günlerinin manevi duyguların coştuğu, bütün vatandaşların sevgi, saygı ve kardeşlik ve sevinçlere ortak olduğu müstesna günleri olduğuna dikkati çekti. Yapıcı, şunları söyledi:
"Milli kültürümüzün ayrılmaz bir parçası olan “sevinçte ve kederde bir arada olma” geleneğinin en anlamlı hayat bulduğu zamanlar olması nedeniyle Bayramlar, birlik ve beraberliğimizin en önemli unsurlarıdır. Bayramları gerçek anlamıyla bayram yapan, bu günlerde yaşadığımız manevi duygulardır. Bayramlar, sevgi, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma ve adalet duygularımızın harekete geçmesi için en güzel vesilelerdir. Bu duygularla, Bayramın ilçemize, ülkemize ve tüm dünyaya barış, kardeşlik ve mutluluk getirmesini diler, tüm yurttaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten duygularımla kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım."
Kutlama programı ikramların ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
26 Mayıs, 2025 00:15 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Çorum’da yaşlı kadın evinde ölü bulundu

Çorum’un Alaca ilçesinde yakınlarının haber alamadığı yaşlı bayan, yalnız yaşadığı konutunda meyyit bulundu.
Olay, Alaca ilçesi Günhan Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgilere nazaran, 80 yaşındaki Makbule Susam’dan bir müddettir haber alamayan yakınları, durumu 112 Acil Davet Merkezine bildirdi. İhbar üzerine yaşlı bayanın adresine polis ve sıhhat takımları sevk edildi. Konuta giren takımlar, yaşlı bayanın hayatını kaybettiğini belirledi. Yapılan incelemelerin akabinde Makbule Susam’ın cenazesi, otopsi yapılmak üzere Alaca Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Susam’ın kesin vefat sebebi yapılacak otopsi sonucunda belirlenecek.
Ekipler olayla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin