blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Ocak, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karadeniz derbisine yoğun ilgi

Trendyol Üstün Lig’in 18. haftasında oynanacak Samsunspor-Trabzonspor uğraşına taraftarlar ağır ilgi gösteriyor.
Samsunspor ile Trabzonspor, Muhteşem Lig’de 4 Ocak Cumartesi günü saat 20.00’de 19 Mayıs Stadyumu’nda birbirlerine rakip olacak. Karadeniz derbisinin biletleri bugün saat 13.00’te satışa sunuldu. Biletlerin satışa çıkması ile birlikte deplasman tribününde Trabzonspor taraftarına ayrılan bin 608 biletin tamamı 33 saniyede tükendi. Konut sahibi Samsunspor için ayrılan 30 bin 548 adet biletten ise yüzde 70’e yakını 3 saat üzere bir müddette tükendi. Samsunsporlu taraftarlar bilet satış noktalarında uzun kuyruklar oluşturdu.
İlkadım ilçesindeki AVM Meydanı’ndaki bilet satış noktasında kuyruğa giren vatandaşlar, uzun müddettir sıra beklediklerini, kendilerine sıra gelmeden biletlerin tükenmesinden endişelendiklerini belirterek, Trabzonspor maçından galibiyetle ayrılmak istediklerini lisana getirdiler.
Karadeniz derbisinde güvenlik tedbirleri kapsamında 600’ü özel güvenlik olmak üzere 2 bin 400 güvenlik çalışanı vazife alacak ve Trabzonspor taraftarı kent girişinden toplu halde stada getirilecek.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
24 Haziran, 2025 00:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’ya uyuşturucu getiren iki şüpheli tutuklandı

Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü takımlarınca, İstanbul’dan Kastamonu’ya uyuşturucu getirdiği tespit edilen iki şahsın konutunda uyuşturucu ele geçirildi. Şüpheliler, çıkarıldığı isimli makamlarca tutuklandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu İl Emniyet Müdürlüğü gruplarının, vilayet merkezi ve ilçelerde uyuşturucu ile gayreti sürat kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda, Tosya İlçe Emniyet Müdürlüğünce Tosya’ya İstanbul’dan uyuşturucu getirdikleri tespit edilen A.Ç. ve M.B. isimli şahısların ikametlerinde arama yapıldı. Aramalar sonucunda; 137,5 gram sentetik kannabinoid ve 100 ml sıvı amfetamin olduğu bedellendirilen uyuşturucu unsur ele geçirildi.
Şüpheliler A.Ç. ve M.B., emniyetteki süreçlerinin akabinde çıkarıldıkları isimli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin