Karabük’ün 2 bin rakımlı Keltepe Kayak Merkezi ile kentin yüksek kesimlerinde akşam saatlerinde yeniden kar yağışı etkili oldu.
Meteoroloji Genel Müdürlüğünün uyarılarının ardından Karabük’ün yüksek kesimlerinde kar yağışı etkili olmaya başladı. Hava sıcaklıklarının sıfırın altına düştüğü Keltepe Kayak Merkezi, kar yağışıyla birlikte beyaza büründü. Safranbolu ilçesine bağlı Sarıçiçek mevkiinde de etkili olan kar yağışı sonrası bazı vatandaşlar off-road araçları ile yüksek kesimlere çıkarak o anları cep telefonu kamerası ile kaydetti.


0
Karabük’ün yüksek kesimlerinde yeniden kar yağışı başladı
0
Kaymakam Ustaoğlu, evi yanan vatandaşı ziyaret etti
Eskipazar İlçe Kaymakamı Kübra Ustaoğlu, Sofular Köyü’nde çıkan yangında evi hasar gören Recep Küçükyılmaz’ı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında yangın bölgesinde incelemelerde bulunan Kaymakam Ustaoğlu, olaydan etkilenen vatandaşın ihtiyaç ve taleplerini yerinde dinledi. Ev sahibi Küçükyılmaz’a geçmiş olsun dileklerini ileten Ustaoğlu, devletin tüm imkânlarıyla mağdur vatandaşların yanında olduğunu vurguladı.
Kaymakam Ustaoğlu, hasarın en kısa sürede giderilmesi ve yaraların sarılması amacıyla ilgili kurum amirlerine gerekli talimatların verildiğini de sözlerine ekledi.

