Reklam
Reklam
KARR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mart, 2025 14:38 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün yüksek kesimleri yeniden beyaza büründü

Mart ayında etkili olan kar yağışı sonrası Karabük’ün yüksek kesimleri yeniden beyaz örtüyle kaplandı. Kartpostallık kar manzaraları dronla görüntülendi.

Hava sıcaklıklarının sıfır derecenin altına düştüğü Karabük’ün yüksek kesimlerinde gece saatleri itibarıyla yeniden kar yağışı etkili oldu. Mart ayında yağan karla birlikte Safranbolu-Bartın kara yolu Ahmetusta ve Sarıçiçek mevkisinde ormanlar beyaz örtüyle kaplandı. Yoğun sisin etkili olduğu bölgede sürücüler dikkatli bir şekilde ilerlerken trafik ekipleri de olumsuzluklara karşı kontrollerini sürdürüyor. Sis ve beyaz renklerin hakim olduğu ormanlar dron ile görüntülendi.

AW404268 02

Bizi sosyal medyadan takip edin
losemiyi yenen masal celik yuzmede turkiye birincisi oldu vyeD95CP
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 20:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Lösemiyi yenen Masal Çelik, yüzmede Türkiye birincisi oldu

Zonguldak’ta lösemiyi yendikten sonra yüzmeye başlayan 14 yaşındaki down sendromlu Masal Çelik, Konya’da düzenlenen Okul Sporları müsabakalarında 50 metre serbestte Türkiye birinciliğini kazandı.

Uzun Mehmet Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencisi Masal Çelik, 14-16 Mayıs tarihlerinde Konya’da gerçekleştirilen Okul Sporları Özel Sporcular Yüzme Türkiye Birinciliği’ne katıldı. Çelik, organizasyonda yıldızlar kategorisi 50 metre serbest yüzmede birincilik elde etti.

Geçen yıl da kürsüye çıkmıştı

Milli sporcu, geçen yıl Mersin’de organize edilen aynı müsabakalarda 100 metre serbest branşında birinci, 50 metre serbestte ise üçüncü olmuştu. Çelik’in daha önce kulüpler bazında 50 metre serbest, sırtüstü ve 100 metre serbest branşlarında da il birincilikleri bulunuyor.

Annesi başarısını değerlendirdi

Çalışmalarını Sirius Özel Sporcular Spor Kulübü antrenörleri Buğra Can Özeken ve Özcan Azaman yönetiminde sürdüren sporcunun annesi Müzeyyen Güler Çelik, kızının azimle çalışmalarına devam ettiğini belirtti. Çelik, kızının gösterdiği gayret ve başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu söyledi.

Bizi sosyal medyadan takip edin