Reklam
Reklam

Karabük’ün yüksek kesimleri yeniden beyaza büründü

KARR
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
03 Mart, 2025 14:38 tarihinde yayınlandı
0

Mart ayında etkili olan kar yağışı sonrası Karabük’ün yüksek kesimleri yeniden beyaz örtüyle kaplandı. Kartpostallık kar manzaraları dronla görüntülendi.

Hava sıcaklıklarının sıfır derecenin altına düştüğü Karabük’ün yüksek kesimlerinde gece saatleri itibarıyla yeniden kar yağışı etkili oldu. Mart ayında yağan karla birlikte Safranbolu-Bartın kara yolu Ahmetusta ve Sarıçiçek mevkisinde ormanlar beyaz örtüyle kaplandı. Yoğun sisin etkili olduğu bölgede sürücüler dikkatli bir şekilde ilerlerken trafik ekipleri de olumsuzluklara karşı kontrollerini sürdürüyor. Sis ve beyaz renklerin hakim olduğu ormanlar dron ile görüntülendi.

AW404268 02

Bizi sosyal medyadan takip edin

Alaplı’da alev topuna dönen piknik tüpü korkuttu

alaplida alev topuna donen piknik tupu korkuttu tVAE2yyL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
20 Haziran, 2026 20:15 tarihinde yayınlandı
0 0

Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde yemek yapılırken gaz kaçağı nedeniyle alev alan piknik tüpü, apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

Olay, Alaplı ilçesi Huzurkent mevkisindeki bir apartmanın balkonunda meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir vatandaş balkonda yemek yaptığı sırada gaz kaçağı bulunan piknik tüpü aniden alev aldı. Alevlerin büyümesi üzerine vatandaş tüpü balkondan dışarı çıkararak komşularından yardım istedi.

Durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ancak ekipler olay yerine ulaşmadan önce apartman sakinleri, alev alan tüpü ıslak bezle sararak, kendi imkanlarıyla yangını kontrol altına alarak söndürdü.

Olayda herhangi bir yaralanma yaşanmazken, kısa süreli panik yaşandı. İtfaiye yetkilileri, tüp kullanımında gaz kaçağına karşı dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

Bizi sosyal medyadan takip edin