Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Mayıs, 2023 15:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Takımı Şampiyonluğu Kutladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.inci gurupta mücadele eden ve gurubunu lider olarak tamamlayarak önümüzdeki yıl Karabük’ü  3.Ligde temsil edecek olan Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü şampiyonluğu taraftarıyla birlikte kutladı.

Son dönemin sevilen sanatçılarından Ayaz Erdoğan ve Tefo&Seko’yu şampiyonluk kutlamalarına getirten Kulüp Başkanı Adem Aydım, futbolcular ve taraftarlar ile birlikte şampiyonluğun haklı gururunu doyasıya yaşadı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda düzenlenen kutlama programında konuşan Vali Fuat Gürel, “Bu muhteşem zaferi ve gururu bizlere ve Karabük Halkına yaşatan başta kulüp Başkanı Adem Aydım olmak üzere teknik heyet, futbolcu kardeşlerimiz ve Karabük İdman Yurduna gönül veren Mavi Ateş taraftarlarımızı yürekten tebrik ederim, başarılarınızın 3. Ligde de devam edeceğine yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

Kulüp Yönetimi tarafından geceye katılan tüm konuklara teşekkür edilirken, Kulüp Kaşkanı Adem Aydım tarafından, Karabük Valisi Fuat Gürel’e, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’e ve Karabükspor eski başkanlarından Taner Canyurt’a plaket takdim edildi.

Geceye, Karabük Mavi Ateş taraftarları, Karabük protokol üyeleri, siyaset, cemiyet, STK, Dernek temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
boluda nafaka anlasmazligi yuzunden esinin evine kursun yagdiran koca yakalandi 97uwZ28f
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mayıs, 2026 16:37 tarihinde yayınlandı
0
0

Bolu’da nafaka anlaşmazlığı yüzünden eşinin evine kurşun yağdıran koca yakalandı

Bolu’da dün boşanma aşamasındaki eşinin yaşadığı eve tabancayla 2 el ateş ettikten sonra kayıplara karışan Reşat G., polis ekiplerinin çalışması sonucu kaçtığı yerde yakalandı. Çiftin boşanmak istedikleri ancak nafaka konusunda anlaşmazlık yaşadıkları için sürecin uzadığı ve şüphelinin bu sebeple olayı gerçekleştirdiği öğrenildi.

Olay, dün akşam saatlerinde Akpınar Mahallesi Ertan Sokak’ta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Reşat G. ile eşi Gurbet G. boşanma kararı aldı. İkisi de ayrılmak istemesine rağmen çift arasında ’nafaka’ ödemesi konusunda anlaşmazlık çıktı. Nafaka krizinin büyümesi üzerine öfkelenen Reşat G., dün akşam saatlerinde Gurbet G.’nin yaşadığı evin önüne geldi. Bir süre evin çevresinde dolaşan Reşat G., daha sonra yanında getirdiği tabancayla eve doğru 2 el ateş etti. Silah seslerini duyan mahalle sakinleri büyük panik yaşarken, şüpheli olay yerinden koşarak hızla uzaklaştı. Olayda şans eseri ölen ya da yaralanan olmazken, ihbar üzerine dün bölgeye sevk edilen olay yeri inceleme ekipleri sokakta detaylı çalışma yürüterek boş kovanları muhafaza altına aldı.

Kaçtığı yerde yakalandı

Silahlı saldırının ardından kayıplara karışan şüpheliyi yakalamak için Bolu İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma başlatıldı. Yapılan teknik ve fiziki takip sonucunda Reşat G.’nin kaçtığı ve saklandığı adres tespit edildi. Polis ekiplerinin düzenlediği başarılı operasyonla şüpheli koca yakalanarak gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri sürüyor.

Bizi sosyal medyadan takip edin