Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
26 Mayıs, 2023 15:11 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Takımı Şampiyonluğu Kutladı

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 5.inci gurupta mücadele eden ve gurubunu lider olarak tamamlayarak önümüzdeki yıl Karabük’ü  3.Ligde temsil edecek olan Karabük İdman Yurdu Spor Kulübü şampiyonluğu taraftarıyla birlikte kutladı.

Son dönemin sevilen sanatçılarından Ayaz Erdoğan ve Tefo&Seko’yu şampiyonluk kutlamalarına getirten Kulüp Başkanı Adem Aydım, futbolcular ve taraftarlar ile birlikte şampiyonluğun haklı gururunu doyasıya yaşadı.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadyumunda düzenlenen kutlama programında konuşan Vali Fuat Gürel, “Bu muhteşem zaferi ve gururu bizlere ve Karabük Halkına yaşatan başta kulüp Başkanı Adem Aydım olmak üzere teknik heyet, futbolcu kardeşlerimiz ve Karabük İdman Yurduna gönül veren Mavi Ateş taraftarlarımızı yürekten tebrik ederim, başarılarınızın 3. Ligde de devam edeceğine yürekten inanıyorum.” diye konuştu.

Kulüp Yönetimi tarafından geceye katılan tüm konuklara teşekkür edilirken, Kulüp Kaşkanı Adem Aydım tarafından, Karabük Valisi Fuat Gürel’e, Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç, Safranbolu Belediye Başkanı Elif Köse’ye, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’e ve Karabükspor eski başkanlarından Taner Canyurt’a plaket takdim edildi.

Geceye, Karabük Mavi Ateş taraftarları, Karabük protokol üyeleri, siyaset, cemiyet, STK, Dernek temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. (Haber Merkezi)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
xcxc
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
19 Mayıs, 2026 12:53 tarihinde yayınlandı
0

Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası’nda Şampiyon Jandarma

Karabük’te 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında düzenlenen Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası, oynanan final müsabakasıyla tamamlandı. Yenişehir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen final karşılaşmasında Karabük İl Emniyet Müdürlüğü ile Karabük Jandarma Komutanlığı kozlarını paylaştı.

Heyecan dolu mücadeleyi 3-1 kazanan Karabük Jandarma Komutanlığı, turnuvanın şampiyonu oldu. Üçüncülüğü Türk Eğitim-İş elde ederken, İl Sağlık Müdürlüğü A Takımı dördüncü sırada yer aldı.

Final müsabakasını Karabük Valisi Oktay Çağatay da tribünden takip etti. Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödüllerini Karabük Jandarma Komutanı İsmail Gökcek, Karabük İl Emniyet Müdürü Ahmet Canver, Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven, Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Voleybol İl Temsilcisi Sezgin Sayın takdim etti.

Dostluk ve centilmenlik içerisinde geçen turnuva, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin