Reklam Alanı — Yan Sol Reklam Bu alana reklam ver
Reklam Alanı — Yan Sağ Reklam Bu alana reklam ver
heyece2
Berkay Doğan Avatarı
Berkay Doğan tarafından
26 Mart, 2025 11:53 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün Kuruluş Yıldönümünde Kros Yarışı Heyecanı

Karabük’ün kuruluş yıldönümü etkinlikleri kapsamında düzenlenen kros yarışında sporcular kıyasıya mücadele etti. Erkekler ve kızlar kategorilerinde yarışan atletler, üstün performanslarıyla izleyenlerden tam not aldı.

Erkekler Kategorisinde Mustafa Sarıoğlu birinci olurken, Kemal Ayaz Sezer ikinci, Tevfik Berke Sivri ise üçüncü sırada yer aldı. Kızlar Kategorisinde ise Buğlem Deniz Özdemir birinci, İclal Nisa Güz ikinci, Deniz Güray üçüncü oldu.

Dereceye giren sporculara ödüllerini Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven takdim etti. Yarışmaya katılan tüm sporcular, sergiledikleri performansla beğeni topladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
tokat sivas kara yolu yasanan taskin nedeniyle kisa sureli trafige kapandi AjvWaarx
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Mayıs, 2026 00:00 tarihinde yayınlandı
0
0

Tokat-Sivas kara yolu yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı

Tokat’ta etkili olan sağanak sonrası birçok akarsuyun taşması sonucu trafikte aksamalar yaşandı. Tokat-Sivas kara yolu da yaşanan taşkın nedeniyle kısa süreli trafiğe kapandı.

Tokat’ta sabah saatlerinden bu yana aralıklarla süren yağmur, akşam saatlerinde şiddetini artırdı. Kent genelinde etkili olan yağışla birlikte birçok akarsuda taşkın yaşandı. Akarsuyun taşması ile sürüklenen taşlar Tokat-Sivas kara yolu Geyras mevkiini trafiğe kapattı. Vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve Karayolları ekipleri sevk edildi. Polis ekiplerinin güvenliği sağladığı yolda kaya ve taş parçaları, Karayolları Bölge Müdürlüğü personellerince temizlendi. Temizleme çalışmalarının tamamlandığı yol, tekrar trafiğe açıldı.

Yetkililer, yağışın etkisini sürdürdüğü kentte sürücülere dikkatli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Bizi sosyal medyadan takip edin