Reklam
Reklam
S2S2
Mustafa Akgün Avatarı
Mustafa Akgün tarafından
12 Kasım, 2025 12:51 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün İlk Özel Radyosu MAGİC FM 34 Yaşında

Batı Karadeniz Bölgesi’nin ilk özel radyosu olarak 13 Kasım 1992 Yılı’nda yayın hayatına başlayan MAGIC FM 34. yaşına girerek bölge halkına kesintisiz yayın hizmeti sunmaya devam ediyor.

33 yıldır aralıksız olarak dinleyicilerine ulaşan MAGIC FM, aynı zamanda bir lig karşılaşmasını ve bir konseri canlı olarak yayınlayan ilk radyo olma özelliğini de taşıyor.

MAGİC FM Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Alpboğa, yaptığı açıklamada, “Cumhuriyetimizin 100. Yılı’nda Cumhuriyet Şehri Karabük’te 33 yıl aralıksız yöre halkına merhaba diyen radyomuz bundan sonra da Karabüklülerin sesi olmaya devam edecek” dedi.

Alpboğa açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı. “Karabük Cumhuriyet Şehri, Cumhuriyetimizin ilk Ağır Sanayi Tesisi Demir Çelik Fabrikaları şehrimizde kurulu ve emeğin yoğun olduğu bir şehirde yaşıyoruz. Bu şehir, hakkına sahip çıkmak için dünyaya örnek olan 8 Kasım Eylemleri’nin vücut bulduğu yer ve biz de radyo olarak yöre yaşayanlarının gözü, kulağı ve sesi olduk. MAGIC FM, şarkı türkü çalan değil, halkı eğlendirirken bilinçlendirme çabası ile yayın yapan bir radyodur. MAGİC FM bundan sonraki süreçte de yöre halkının radyosu olmaya devam edecek.”

Bizi sosyal medyadan takip edin
kastamonu 5 aracli zincirleme kaza 5 yarali dz3wErMl
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
28 Mayıs, 2026 20:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Kastamonu 5 araçlı zincirleme kaza: 5 yaralı

Kastamonu’da 2 otomobil, 2 cip ve 1 minibüsün yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda çarpışması neticesinde meydana gelen kazada 1’i çocuk 5 kişi yaralandı.

Kaza, Doğu Çevreyolu Taşköprü kavşağı mevkiinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, otomobil, 2 cip ve 1 minibüsün yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda duramayarak çarpıştı. Kazada araçlarda bulunan E.M.M. (27), N.Ç. (47), İ.Ç. (21) Ü.Ö. (33), H.K.Ö. (6) yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralıların hayati tehlikelerinin olmadığı öğrenildi.

Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin