blank
Ramazan Öztürk tarafından
24 Temmuz, 2024 10:58 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’ün Gururu Oldu

Milli Sporcu Ömer Eymen Kara, 7. Açık Balkan Şampiyonası ve Avrasya Kupası'nda Tarih Yazdı Karabük'ün yetiştirdiği milli sporcu Ömer Eymen Kara, 21 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilen 7. Açık Balkan Wushu Kung Fu   Şampiyonası ve Avrasya Kupası'nda 56 kg kategorisinde ülkemizi temsil ederek adını altın harflerle yazdırdı. Bu önemli organizasyonda sergilediği üstün performansla Balkan Şampiyonu olan Kara, uluslararası arenada Türkiye'yi gururlandırdı. Milli sporculuk unvanına sahip olan Kara, şampiyonluk yolunda zorlu rakiplerini birer birer mağlup ederek büyük bir başarıya imza attı. Göz kamaştıran yeteneği ve azmi ile dikkat çeken genç sporcu, gelecek vadeden bir yıldız olduğunu bir kez daha kanıtladı. Bu büyük başarı, Ömer Eymen Kara'nın uzun yıllar boyunca sergilediği disiplinli çalışmanın ve bitmek bilmeyen azminin bir sonucu olarak değerlendiriliyor. Milli sporcu Kara, Karabük'ten çıkarak uluslararası alanda böylesine önemli bir zafer kazanarak, hem şehrini hem de ülkesini onurlandırmanın gururunu yaşıyor. Ömer Eymen Kara, sadece bir şampiyon değil, aynı zamanda gençlere ilham veren bir rol model olma yolunda ilerliyor. Milli Spor Kara'nın başarısı Karabük halkı tarafından da sevinçle karşılanırken, Kara'nın bu başarısının  Karabük'ün spora olan ilgisini ve desteğini daha da artırarak, yeni yeteneklerin keşfedilmesine olanak tanıyacağına işaret ediyor.
Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
01 Haziran, 2025 20:22 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Kastamonu’da ayı bal kovanlarını parçaladı

Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir ayı, bal kovanlarını parçaladı.
Kastamonu’nun Cide ilçesinde bir hafta içerisinde ikinci kere ayılar bal kovanlarına saldırdı. Kış uykusundan uyandıktan sonra sık sık yerleşim yerlerine ve yollara inmeye başlayan ayılar, havaların ısınmasıyla bahçelere çıkartılan kovanlara saldırmaya başladı. Tıpkı hafta içerisinde ikinci sefer arı kovanlarına saldıran ayı, 4 adet arı kovanını parçalayarak arıları telef etti.
Cide ilçesi Bağyurdu Mahallesi’ndeki bahçesine geldiğinde kovanların parçalandığını fark ettiğini söyleyen Süleyman Taçkin, birkaç gün evvel ayının ağabeyine ilişkin 6 kovanı da parçaladığını söz eti. Ayı akınlarından ötürü mağdur olduklarını tabir eden Taçkin, "Ayı kovanların kilidini açamayınca altını kırarak parçalamış. Tüm balları ve yumurtalık çerçevelerini parçalamış. Bundan 4 gün evvel de ağabeyimin meskeninin önüne gelmiş. Onun da 6 kovanını parçalamış. Artık biz bundan ötürü mağduruz. Gece gündüz demeden de beklesek bizi ziyadesiyle rahatsız etmeye başladı. Utanmasa meskenin içine girip ekmek isteyecek. Yetkililerden buna bir deva bulunmasını istiyoruz. Geceleri nöbet tutmanın bir manası da yok. Gündüz de işimize bakamıyoruz. Tüm arıcılar mağdur. Kimse bu mağduriyetimizi gidermiyor. TARSİM de ayı saldırısını sigortalamıyor" dedi.

Bizi sosyal medyadan takip edin