23 Temmuz, 2024 14:50 tarihinde yayınlandı /Güncelleme: 24.07.2024 17:38
Bu Yazıyı Paylaş
veya linki kopyala
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0
Karabük’ün Futbolunda Kirli Eller Var
Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım'ın Sosyal Medya hesabından yaptığı "KARDEMİR Eflanispor'a Karabük İdman Yurdu Tesislerini tahsis etmiştir. Bu Kirli El Kimin" şeklindeki paylaşımı Karabük spor camiasında tepki ile karşılandı.
Gazetemize Sosyal Medyada hesabındaki paylaşımı ile ilgili bilgi veren Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydın, KARDEMİR Yönetiminin tesislerin Eflanispor'la ortak kullanılması yönünde karar aldığını söyledi.
Başkan Aydım, sürecin nasıl geliştiğini anlatarak, "Karabük İdman Yurdu olarak KARDEMİR'den 6 bin kombine bilet desteği talebinde bulunmuştuk. Eflanispor'da Kardemir Karabükspor'un alt yapı tesislerini kullanmak için talepte bulunmuş. 19 Temmuz tarihinde KARDEMİR'de Karabük İdman Yurdu Metin Türker Tesislerinin ortadan ikiye bölünerek Eflanispor'la paylaşımı konusunda karar alınmış. Eflanispor alt yapı tesislerinin kendilerine verilmediği takdirde KARDEMİR'den 5 Milyon TL talep etmiş, yani ya alt yapı tesislerini vereceksin, ya da 5 milyon TL vereceksin demiş. KARDEMİR Yönetim Kurulu da Eflanispor'un taleplerine karşılık Karabük İdman Yurdu'a vaad ettiği 6 bin kombine biletten vazgeçti" dedi.
KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir'in Karabük İdman Yurdu'na destek için KARDEMİR Yönetimine bu sürekli tavsiyelerde de bulunduğunu ifade eden Başkan Aydım, bu desteğe rağmen taleplerinin Yönetim tarafından ret edildiğini söyledi.
VEKİLLER GÖRÜŞMELERİNE SÜRDÜRÜYOR
Karabük İdman Yurdu Kulüp Başkanı Adem Aydım, AK Parti Karabük Milletvekilleri Cem Şahin, Ali Keskinkılıç ve Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya'nın konuyla alakalı olarak uğraş verdiğini, KARDEMİR Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Demir ile sürekli irtibat halinde olduğunu ifade ederek, "Milletvekilimiz Ali Keskinkılıç, Bu şehrin profesyonel tek takımı Karabük İdman Yurdudur. Bu şehrin takımını yaşatabilmek için elimizden ne gelirse yapmaya çalışıyoruz" şeklinde konuşarak Karabük İdman Yurduna desteğinin tam olduğunu belirtiyor" dedi.
Kastamonu’da mucura kapılan araç şarampolde takla attı: 2 yaralı
Kastamonu’nun Devrekani ilçesinde mucura kapılan aracın takla attığı kazada 2 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye nazaran, Kastamonu-Bozkurt karayolunda Devrekani ilçesine bağlı Hacıhasan köyü mevkiinde A.K. yönetimindeki 37 FD 910 plakalı Fiat-Doblo marka hafif ticari araç, şoförünün yol imal çalışmaları nedeniyle yola serilen mucura araca kaptırması sonrası şarampolde takla attı. Kazada şoför A.K. ile araçta bulunan C.K. yaralandı. Yaralılar, olay yerine çağrılan sıhhat takımlarınca Devrekani Devlet Hastanesine kaldırıldı.