karabuk
İmsak 05:44
Güneş 07:08
Öğle 13:06
İkindi 16:18
Akşam 18:53
Yatsı 20:13
İmsaka kalan son --:--
Namaz Vakitleri
66d85f1475542 jpg
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
04 Eylül, 2024 16:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Karabük’ün Eski Müftüsü Görevine Başladı

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'yle Karabük İl Müftüsü iken Edirne İl Müftüsü olarak atanan Ercan Aksu görevine başladı. Edirne İl Müftüsü olarak atanan Ercan Aksu görevine başladı. Edirne Müftülük binasında yapılan program, Kırklareli İl Müftüsü Yusuf Eviş'in katılımıyla dua edilerek başladı. Ercan Aksu kimdir? Aslen Ordulu olup, 1970 yılında Sakarya ili Karasu ilçesi Taşlıgeçit köyünde doğdu. İlkokulu aynı köyde okuduktan sonra İstanbul Yeşil Camii Kur'an Kursu'nda hafızlığını ve 1989 yılında Sakarya İmam-Hatip Lisesini bitirdi. Mezun olduktan sonra Sakarya Merkez'de kısa bir süre müezzin-kayyım olarak çalıştı. 1989 yılında El-Ezher Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne başladı ve bu okuldan da 1993 yılında mezun oldu. 1994 yılında Sakarya-Karasu'da imam-hatip olarak göreve başladı. Aynı yıl Aralık ayında askere gitti. İzmit-Gölcük'te kısa dönem olarak askerliğini tamamlayıp 1996 yılında Diyanet İşleri Başkanlığı'na bağlı İstanbul Haseki Eğitim Merkezinde ihtisasa başladı. 1998 yılında kursu başarı ile tamamlayarak Bursa-Karacabey İlçe Müftülüğüne vaiz olarak atandı. 1998 yılında görevde yükselme sınavına girerek müftülük müktesebini aldı. Ardından; Burdur ili Altınyayla ilçesine müftü olarak naklen atandı. Burada 4 yıl süre görev yaptıktan sonra Almanya'ya din görevlisi olarak gitti. 2007 yılında buradaki görevini tamamlayarak yurda döndü. Temmuz ayında Artvin İl Müftü Yardımcısı olarak göreve başladı. İstanbul Ümraniye İlçe Müftülükleri görevinde bulunduktan sonra Gümüşhane, Aydın İl Müftüsü olarak görev yaptı. Evli ve 3 çocuk babası olup, iyi derecede Arapça ve orta derecede Almanca bilmektedir.
Bizi sosyal medyadan takip edin
Bu haberin kategorisini takip et:
ugur ucar bizim icin kazanarak devam etmek onemli dgkmagwE
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
07 Mart, 2026 20:22 tarihinde yayınlandı
0
0
Okuma Süresi: 1dk

Uğur Uçar: “Bizim için kazanarak devam etmek önemli”

Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, Hatayspor maçının ardından, "İkinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli" dedi.
Trendyol 1. Lig’in 29. haftasında Çorum FK, evinde konuk ettiği Hatayspor’u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Çorum FK Teknik Direktörü Uğur Uçar, "Boşa geçen 45 dakika, çok kötü bir ilk yarı, benim kabul etmeyeceğim bir oyun sahada vardı. Ama ikinci yarıdaki oyuncu değişiklikleriyle beraber takım reaksiyon gösterdi ve 3 puana uzandı. Bizim için kazanarak devam etmek önemli. Önümüzdeki Bolu maçına bakacağız" diye konuştu.
Takım kadrosu ile ilgili de değerlendirme yapan Uğur Uçar, "Geçen haftaya göre değişiklikler yaptık. Ama istediğimiz performansı alamadık. Bu inişler, çıkışlar olabilir. Ama oynayan, oynamayan herkes birlikte hareket etmek zorunda. Çünkü hedefimiz aynı, bu hedef doğrultusunda aile ortamını sağlamak için herkesin birbirine destek olması gerekiyor. Oynamayan oyuncular için bir uygunsuzluk yok. Onlarla da konuşuyoruz. Şans vermek isterim ama oyuncu değişikliklerini maçın gidişatına göre yapıyorum" ifadelerini kullandı.

Bizi sosyal medyadan takip edin