Reklam
Reklam
Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
07 Şubat, 2025 17:43 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün En Kalabalık ve En Sakin Mahalleleri Belli Oldu

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2024 verilerine göre, Karabük’te mahallelerin nüfus dağılımı açıklandı.

Karabük’te nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu mahalle 100. Yıl Mahallesi oldu. Üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı mahalle, 14 bin 786 kişilik nüfusuyla zirvedeki yerini korudu.

100. Yıl Mahallesi’ni, 11 bin 753 kişilik nüfusuyla Yeşil Mahalle ve 11 bin 747 kişiyle 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi takip etti. Şirinevler Mahallesi ise 10 bin 91 kişilik nüfusuyla kalabalık mahalleler arasında dördüncü sırada yer aldı.

Öte yandan, Karabük’te nüfusun en düşük olduğu mahalleler de dikkat çekti. Karabük’ün en sakin mahalleleri arasında 382 kişilik nüfusuyla Çerçiler Mahallesi, 469 kişiyle Hürriyet Mahallesi ve 587 kişilik nüfusuyla Adatepe Mahallesi yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
veysel bilen kulubumuz istemedigi surece oyuncu satmamiz soz konusu olamaz SdByUFI3
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Mayıs, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Veysel Bilen: “Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

SAMSUN (İHA) – Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, kadrolarını büyük ölçüde korumak istediklerini ve istemedikleri sürece oyuncu satmayacaklarını söyledi.

Kurban Bayramı’nın 3. gününde Samsunspor Kulübü, geleneksel bayramlaşma programında taraftarlarla bir araya geldi. Nuri Asan Tesisleri’nde düzenlenen bayramlaşma törenine çok sayıda taraftar katılırken, Samsunspor Yönetim Kurulu üyeleri tarafından taraftarlara çikolata ve meyve suyu ikram edildi.

“Kulübümüz istemediği sürece oyuncu satmamız söz konusu olamaz”

Samsunspor’un gelecek hedeflerinden bahseden Veysel Bilen, “Henüz geçen sezonun yorgunluğunu üzerimizden atmış değiliz. İnşallah bayramdan sonra hocamızın verdiği rapor doğrultusunda, başkanımızın liderliğinde, transfer komitemiz, futbol direktörümüz, teknik direktörümüz ve dış ilişkiler direktörümüzle beraber çalışmalar yoğun bir biçimde sürecek. Giden oyuncularımızın yerine yapılacak takviyeler ve kadromuzu güçlendirmek adına takviyeler yapılacak. Hedeflerimizi yakalayabilmek adına mutlaka 6-7 tane, öyle zannediyorum ki kadromuza katılan oyuncu olacak. Mevcut kadromuzu büyük bir aksilik olmazsa muhafaza etmek istiyoruz. Ama unutulmamalıdır ki her dönem bizim oyuncularımıza da dışarıdan talipliler olacaktır. Değerini bulan oyuncu mutlaka satılır. Onun yerine yeni oyuncu da alınabilir. Ama şu bilinmelidir ki kulübümüzün istemediği, başkanımızın istemediği sürece Samsunspor’dan herhangi bir oyuncuyu satmamız söz konusu olamaz” dedi.

Yaklaşık 2 saat süren bayramlaşma programı, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Bizi sosyal medyadan takip edin