Reklam
Reklam

Karabük’ün En Kalabalık ve En Sakin Mahalleleri Belli Oldu

Haber Merkezi Avatarı
Haber Merkezi tarafından
07 Şubat, 2025 17:43 tarihinde yayınlandı
0

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) 2024 verilerine göre, Karabük’te mahallelerin nüfus dağılımı açıklandı.

Karabük’te nüfus yoğunluğunun en fazla olduğu mahalle 100. Yıl Mahallesi oldu. Üniversite öğrencilerinin yoğun olarak yaşadığı mahalle, 14 bin 786 kişilik nüfusuyla zirvedeki yerini korudu.

100. Yıl Mahallesi’ni, 11 bin 753 kişilik nüfusuyla Yeşil Mahalle ve 11 bin 747 kişiyle 5000 Evler Cumhuriyet Mahallesi takip etti. Şirinevler Mahallesi ise 10 bin 91 kişilik nüfusuyla kalabalık mahalleler arasında dördüncü sırada yer aldı.

Öte yandan, Karabük’te nüfusun en düşük olduğu mahalleler de dikkat çekti. Karabük’ün en sakin mahalleleri arasında 382 kişilik nüfusuyla Çerçiler Mahallesi, 469 kişiyle Hürriyet Mahallesi ve 587 kişilik nüfusuyla Adatepe Mahallesi yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin

Şarampole yuvarlanan araçta bulunan şahıs hayatını kaybetti

sarampole yuvarlanan aracta bulunan sahis hayatini kaybetti LJMlvSFC
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
19 Haziran, 2026 16:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Ordu’da meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan şahıs Samsun’da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Kaza, Ordu’nun İkizce ilçesinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Yusuf Uslucan’ın içinde bulunduğu araç kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazada ağır yaralanan Yusuf Uslucan, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından Terme Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayan Yusuf Uslucan hayatını kaybetti. Uslucan’ın cenazesi, otopsi işlemlerinin yapılması amacıyla Samsun Adli Tıp Grup Başkanlığı’na gönderildi.

Bizi sosyal medyadan takip edin