Reklam
Reklam
karabukun 278 koyu icin sandik basina gittiler yqh9gEic
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün 278. köyü için sandık başına gittiler

Karabük’te mahalleden köye çevrilen yerleşim ünitesinde yapılan muhtarlık seçimini Hayri Çalışkan kazandı.

Merkeze bağlı Zopran köyüne bağlı Göklen Mahallesi 9 Temmuz 2023’te yapılan refarandum ile Cemal Ovası köyüne çevrildi.

Karabük merkeze bağlı 38’inci, ilin ise 278’inci köyü olan Cemal Ovası köyünde muhtarlık için seçim kararı alındı.

2024 yılının son Pazar gününde yapılan seçimde iki muhtar adayı yarıştı.

153 oy kullanılan sandıklarda 88 oy almayı başaran Hayri Çalışkan köyün muhtarı oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
ozgur ozel ne bolunmenin ne kavganin pesindeyiz exTV6Njw
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
06 Haziran, 2026 00:52 tarihinde yayınlandı
0 0

Özgür Özel: “Ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz”

CHP’li Özgür Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz” dedi.

Amasya’da partilileriyle buluşan Özel, kalabalığa seslenerek, “Gerekirse baş vereceğim. Ama boyun eğmeyeceğim. Şunu bilin. Sizin bir kez daha bir seçim akşamında bir kez daha kahrolmanıza, üzülmenize, ağlamanıza izin vermeyeceğim. Bunun için ne gerekiyorsa onu yapacağım. Ne bedel ödenecekse, ne mücadele verilecekse bunların hepsini göze aldım” diye konuştu.

Özel, “Ayrılık, gayrılık içinde değiliz. Asla ne bölünmenin, ne kavganın peşindeyiz. Ama bencilliğin, koltuk hevesinin peşinde değil, hepimizin özlediği iktidarın peşindeyiz. Ekrem başkanda bizimdir. Mansur başkan da bizim” şeklinde konuştu.

Künç köprü yakınlarında çok sayıda partilinin katıldığı buluşmada parti yöneticileri de yer aldı.

Bizi sosyal medyadan takip edin