Reklam
Reklam
karabukun 278 koyu icin sandik basina gittiler yqh9gEic
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
30 Aralık, 2024 12:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ün 278. köyü için sandık başına gittiler

Karabük’te mahalleden köye çevrilen yerleşim ünitesinde yapılan muhtarlık seçimini Hayri Çalışkan kazandı.

Merkeze bağlı Zopran köyüne bağlı Göklen Mahallesi 9 Temmuz 2023’te yapılan refarandum ile Cemal Ovası köyüne çevrildi.

Karabük merkeze bağlı 38’inci, ilin ise 278’inci köyü olan Cemal Ovası köyünde muhtarlık için seçim kararı alındı.

2024 yılının son Pazar gününde yapılan seçimde iki muhtar adayı yarıştı.

153 oy kullanılan sandıklarda 88 oy almayı başaran Hayri Çalışkan köyün muhtarı oldu.

Bizi sosyal medyadan takip edin
0123
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
18 Mayıs, 2026 09:45 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’te kekik toplarken kurtlarla karşılaştı

Karabük’te kekik toplamak için Bulak Kanyonu’na giden vatandaş, yamaçta dolaşan 3 kurdu cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Bulak Kanyonu’nda gezintiye çıkan vatandaş, kanyonun dik yamacında hareketlilik fark etti. Çalılar ve çam ağaçları arasında dolaşan 3 kurdu gören vatandaş, o anları cep telefonu kamerasıyla kaydetti.

Görüntülerde, kayalık ve sık bitki örtüsüyle kaplı yamaçta ilerleyen kurtların bir süre çevreyi gözlemlediği görüldü. Bölgede dolaşan kurtlar, daha sonra dik araziden tırmanarak ormanlık alanda gözden kayboldu.

Kurtların yerleşim yerine yakın noktada görüntülenmesi, bölgedeki yaban hayatı hareketliliğini ortaya koydu.

Bizi sosyal medyadan takip edin