Karabük Postası tarafından
11 Ağustos, 2022 13:48 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’ten Özçelik-İş Sendikasına Ziyaretçi Akını

16-17 Temmuz 2022 tarihinde yapılan 15. Olağan Genel Kurulu sonrasında yeniden Özçelik-İş Sendikasının Genel Başkanlığına  seçilen Yunus Değirmenci ve yönetimine Karabük'ten ziyaretçi akını sürüyor. Başta Kardemir ve Kardökmak işyerleri olmak üzere bölgedeki işyerlerinde alın teri akıtan üyeler, Özçelik-İş Sendikası Genel Başkanı Yunus Değirmenci, Genel Başkan Yardımcıları Bayram Altun, Mustafa Kılıç, Şerafettin Koç ve Aydın Baysal ile Genel Sekreter Ahmet Çolak’a hayırlı olsun ziyaretlerini sürdürüyor. ‘Yunus Başkan nerede, biz oradayız’, ‘Emekçiler seninle gurur duyuyor’ sloganları eşliğinde genel merkeze giden üyeler, Genel Başkan Değirmenci ve Genel Yönetim Kurulunu ziyaret ederek, tebriklerini iletip, başarı temennilerini dile getiriyor. Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Başkan Değirmenci ise üyelere yaptığı açıklamada, ‘Altın harflerle doldurulmayı bekleyen bir dört yıl bizleri bekliyor. Allah’ın izni, sizlerin destekleri ve bizlerin mücadelesiyle, sizlere insan onuruna yaraşır bir yaşam sunabilmek, çocuklarınıza iyi bir gelecek imkanı oluşturabilmek için var gücümüzle çalışıyoruz ve çalışmaya devam edeceğiz. Ziyaretlerinizle, coşkunuz ve heyecanınızla bizlere güç ve güven veriyorsunuz. Yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde, sizlerin bu sevgisine layık olmak için canla başla çalışacağımızdan asla şüpheniz olmasın” ifadelerini kullandı. (Nurettin Acar)

blank
Asuman Doğan tarafından
10 Mart, 2025 13:27 tarihinde yayınlandı
A+ A-
Okuma Süresi: 1dk
Yorum Sayısı: 0

Karabük’te Geleceğin Şampiyonları Yetişiyor

Karabük'te 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı Türkiye Yetenek Taraması ve Spora Yönlendirme Programı kapsamında geleceğin şampiyonlarının test ve ölçümleri Yenişehir Merkez Spor Salonu’nda başladı.

Program, genç yetenekleri keşfetmek ve onları doğru branşlara yönlendirmek amacıyla titizlikle yürütülüyor.

Gençlik ve Spor İl Müdürü  Coşkun Güven, beraberinde Spor Hizmetleri Müdürü İsmail Özcan ve Şube Müdürü Lokman Mollaoğulları ile birlikte yetenek taraması programını ziyaret etti. Antrenörlerden yapılan testler hakkında bilgi alan Güven, antrenörlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven¸ "Sporun tabana yayılması ve çocuklarımızın yeteneklerine uygun branşlara yönlendirilmesi bizim için çok önemli. Burada yapılan testler, çocuklarımızın fiziksel ve motor becerilerini analiz ederek onları en uygun spor dallarına yönlendirmemizi sağlıyor. Geleceğin milli sporcularını yetiştirmek için büyük bir özveriyle çalışıyoruz" şeklinde konuştu. Yetenek taraması sürecinde, çocukların hız, dayanıklılık, esneklik ve koordinasyon gibi fiziksel özellikleri ölçülerek en uygun spor branşlarına yönlendirilmeleri sağlanıyor.

Programa katılan gençler ve aileleri, sürecin sağladığı fırsatlardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.

Yorum Yaz

Gönderdiğiniz yorum moderasyon ekibi tarafından incelendikten sonra yayınlanacaktır.