Reklam
Reklam
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
30 Haziran, 2022 10:31 tarihinde yayınlandı
0

Karabük’ten LGS Başarısı

İl Millî Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,  Liseye Geçiş Sınavında (LGS) sonuçlarının açıklandığını ve açılanan sonuçlara göre Karabük’ten 5 öğrencinin 500 tam puan alarak Türkiye birincisi olduğunu söyledi.

5 Haziran 2022 tarihinde gerçekleştirilen Sınavla Öğrenci Alacak Ortaöğretim Kurumlarına Giriş Sınavı  hakkında değerlendirmelerde bulunan İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş,

” 2022 LGS sonuçlarına göre İlimiz genelinde 5 öğrencimiz 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olmuştur.

Ülke genelinde tüm soruları doğru olarak cevaplayan 193 öğrenciden 5’inin İlimizden çıkmış olmasının nüfus ve öğrenci sayısı oranına göre çok büyük bir başarı olduğunu vurgulayan İl Millî Eğitim Müdürümüz Nevzat AKBAŞ, bu başarı bir takım başarısıdır. İdarecisinden öğretmenine, velimizden okulumuzu temizleyen hizmetlisine kadar eğitim ailemizin üstün emeklerinin karşılığıdır. Öğrencilerimizi kutluyorum, öğretmenlerimize teşekkür ediyorum, velilerimizi, idarecilerimizi tebrik ediyorum. Sınav her şey demek değildir.

Bakanlığımız tarafından öğrencilerimizin hizmetine sunulan yardımcı kaynaklar, testler ve yeni sınav sistemine göre hazırlanmış örnek sorularla çocuklarımız ne yaptıklarının bilincinde olarak hazırlandılar. Bakanlığımız emir ve talimatları doğrultusunda Sayın Valimizin büyük destek ve himayeleriyle Karabük Eğitim Ailesi olarak çocuklarımıza hayatın her noktasında mutlu olabilmelerini sağlamak adına en kaliteli hizmeti sunabilmek için uzunca bir hazırlık sürecini hep beraber yönettik ve şu anda da bu çalışmanın semeresini aldık.

LGS uygulamasını da sorunsuz olarak tamamladık. Birlik ve beraberlik içinde başardığımız bu sürece katkısı olan, ve yapmış olduğumuz çalışmalarda desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Bakanımız Sayın Mahmut Özer’e, değerli büyüğümüz Sayın Mehmet Ali Şahin’e, Bakan Yardımcımız Sayın Sadri Şensoy’a, eğitim öğretim sürecinin her safhasında bizlerin yanında olan ve himayelerini her zaman gördüğümüz Valimiz Sayın Fuat Gürel’e, bizlerin hep yanında olan ve işlerimizi titizlikle takip eden Karabük Milletvekillerimiz Sayın Cumhur Ünal ve Sayın Niyazi Güneş’e, Karabük Belediye Başkanımız Sayın Rafet Vergli’ye, Sayın Kaymakamlarımıza, İlçe Belediye Başkanlarımıza, Sivil Toplum kuruluşlarımıza, il yöneticilerimize, ilçe müdürlerime, ilçe yöneticilerime, okul yöneticilerimize ve çocuklarımızı en donanımlı şekilde yetiştirmek düstur ve gayretiyle çalışan öğretmenlerimize, bizlerin en büyük yardımcısı kıymetli velilerimize, Eğitim Ailemizin her bir ferdine en kalbi duygularımla teşekkür ederim. Biz Birlikte Güçlüyüz.” dedi.

LGS BİRİNCİLERİ AKBAŞ’I ZİYARET ETTİ

Öte yandan Liseye Geçiş Sınavında birinci olan öğrenciler aileleri ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş’ı ziyaret ettiler. Ziyarete bir öğrenci İl dışında olmasından dolayı katılamadı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü toplantı salonunda öğrencileri ve ailelerini ağırlayan Akbaş, öğrencilerin sevincine ortak olarak, onları ve ailelerini tebrik etti.

Kazanılan bu başarının tesadüf olmadığını ifade eden Müdür Akbaş, “Karabük’ün her sene  akademik yönden iyi bir başarısı var fakat bu sene 5 tane öğrencimiz şu anda burada dört tane öğrencimiz var bir öğrencimiz İl dışında olduğundan dolayı gelemedi. Beş tane öğrencimiz soruları ful yaparak Türkiye birincisi oldu.  O sebeple ben bütün öğrencileri, öğretmenleri, yöneticileri tebrik ediyorum. Her birine bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Nevzat Akbaş konuşmasının ardından öğrencilere birer altın ve çeşitli hediyeler verdi. Ziyaret toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.  (Nurettin Acar)

Bizi sosyal medyadan takip edin
doktorlar mangal senliginde bulustu viW5mSJL
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
08 Haziran, 2026 00:07 tarihinde yayınlandı
0 0

Doktorlar mangal şenliğinde buluştu

Karadeniz Ereğli’de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi’nin geleneksel hale getirdiği mangal şenliği, Köseağzı mevkisinde gerçekleştirildi. Hastane yönetimi ve doktorların katıldığı etkinlikte katılımcılar yoğun çalışma temposuna kısa bir ara vererek moral depoladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen organizasyonda doktorlar ve yönetim kadrosu bir araya gelerek sohbet etme ve kaynaşma fırsatı buldu. Birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği etkinlikte katılımcılar keyifli anlar yaşadı.

Genel Müdür Dr. Evrim Balbaloğlu, etkinliğin önemine değinerek, “Sağlık hizmetlerinde başarının temelinde güçlü bir ekip ruhu yatıyor. Doktorlarımız ve yönetim kadromuzla bir araya geldiğimiz bu tür organizasyonlar, hem moral ve motivasyonumuzu artırıyor hem de çalışma arkadaşlarımız arasındaki iletişimi ve dayanışmayı güçlendiriyor. Yoğun çalışma temposu içerisinde bir araya gelerek güzel vakit geçirmek, kurumsal bağlarımızı daha da kuvvetlendiriyor. Bu tür etkinlikleri yalnızca geleneksel bir buluşma olarak değil, ekip ruhunu canlı tutan önemli organizasyonlar olarak görüyoruz. Bundan sonraki süreçte de bu tür etkinlikleri sık sık düzenleyerek bir araya gelmeye devam edeceğiz” dedi.

Etkinlik gün boyunca devam ederken, katılımcılar hem güzel havanın hem de birlikte vakit geçirmenin keyfini yaşadı.

Bizi sosyal medyadan takip edin