KARABÜK'TEN FİLYOSA TATİL - Karabük Haber Postası
TATIL jpg
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Temmuz, 2024 13:16 tarihinde yayınlandı
0
0

KARABÜK’TEN FİLYOSA TATİL

KARABÜK HALKININ YENİ SEÇENEĞİ FİLYOS OLDU

Karadeniz’in incisi olarak bilinen Zonguldak ilinin Filyos beldesi, Karabük halkının yeni favori tatil noktası oldu.  Karabük’ten Filyos’a tren yolculuğu oldukça  artışta, hem rahat hem de keyifli bir seyahat vaat ediyor. yapılan yolculuklar, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini yakından keşfetme fırsatı da sunuyor. Yeni bir tatil alternatifi olarak öne  çıkmakta. Şehir hayatından uzaklaşıp doğayla iç içe bir tatil yapmak isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor.

Karabük halkı için önemli bir dinlenme ve eğlence merkezi haline gelen Filyos, Her geçen yıl daha da popüler hale gelen bu tatil her yaş grubundan ziyaretçiye hitap eden geniş bir yelpaze sunuyor. . Filyos’un tarihi zenginliği ve doğal güzellikleriyle çevrili plajları, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Ayrıca, bölgede yapılan doğa yürüyüşleri, bisiklet turları alternatif aktivite seçenekleri sunulmaktadır. Yörenin yöresel lezzetlerini tatma imkanı da bulabileceğiniz Filyos, kültürel mirasıyla da zengin bir tatil deneyimi sunuyor.

Filyos’un doğal güzellikleriyle ve sunduğu olanaklarla Karabük halkının tercihleri arasında önemli bir yer edindiği söylenebilir. (Kaynak;Simge AYKAN)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
sebat genclik 2 ligde 8ZqbRVjG
Ihlas Haber Ajansı Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
05 Nisan, 2026 20:07 tarihinde yayınlandı
0
0

Sebat Gençlik 2. Ligde

Nesine 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Akçaabat temsilcisi Sebat Gençlik Spor, ligin bitimine iki hafta kala 1926 Bulancakspor’u 3-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan etti ve Nesine 2. Lig’e yükselme başarısı gösterdi. Elde edilen tarihi başarı, Akçaabat’ta büyük bir sevinç ve gururla karşılandı.

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, şampiyonluk sonrası yaptığı açıklamada Sebat Gençlik Spor’un Cumhuriyet ile yaşıt bir kulüp olduğuna dikkat çekerek “Sebat Gençlik Spor, Cumhuriyetimiz ile yaşıt bir takım. Şu anda da şampiyonluğunu ilan ederek ikinci lige çıkma başarısı gösterdi. Tüm futbolcularımızın, yöneticilerimizin, başkanımızın tüm Akçaabat’ın emeği olan hak edilmiş bir şampiyonluğun gururunu yaşıyoruz. İnşallah bu şampiyonluk ile birlikte Sebat Gençlik Spor’u daha da yükseklere taşıyacağız. Bu şampiyonluk bunun vesilesi olacaktır. Daha da üst liglerde yer almak istiyoruz. Bu kapsamda şehrimize güzel bir stadyum kazandırmak istiyoruz. Yeriyle ilgili şehrin batısına doğru bir noktada şu an oynanan stadyumdan daha büyük güzel bir stadyum oluşturmak istiyoruz. Etrafıyla çevresiyle uyumlu güzel bir projeyle ilçemizin stadyum problemi çözülmüş olacak. Kupayı aldığımız zaman kutlamalarımız da olacak. Kupa sonraki ya da bir sonraki müsabaka sonrası gelecek bizim de kutlamalarımız olacak.”

Başkan Ekim, başta Sebat Gençlik Spor Kulüp Başkanı Atalay Armutçu ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere futbolcuları, teknik heyeti ve sezon boyunca takımlarını destekleyen cefakâr taraftarları tebrik ederek, elde edilen bu başarının tüm Akçaabat’ın ortak gururu olduğunu ifade etti.

Bizi sosyal medyadan takip edin