KARABÜK'TEN FİLYOSA TATİL - Karabük Haber Postası
TATIL jpg
Karabük Postası Avatarı
Karabük Postası tarafından
08 Temmuz, 2024 13:16 tarihinde yayınlandı
0
0

KARABÜK’TEN FİLYOSA TATİL

KARABÜK HALKININ YENİ SEÇENEĞİ FİLYOS OLDU

Karadeniz’in incisi olarak bilinen Zonguldak ilinin Filyos beldesi, Karabük halkının yeni favori tatil noktası oldu.  Karabük’ten Filyos’a tren yolculuğu oldukça  artışta, hem rahat hem de keyifli bir seyahat vaat ediyor. yapılan yolculuklar, bölgenin tarihi ve doğal güzelliklerini yakından keşfetme fırsatı da sunuyor. Yeni bir tatil alternatifi olarak öne  çıkmakta. Şehir hayatından uzaklaşıp doğayla iç içe bir tatil yapmak isteyenler için ideal bir seçenek sunuyor.

Karabük halkı için önemli bir dinlenme ve eğlence merkezi haline gelen Filyos, Her geçen yıl daha da popüler hale gelen bu tatil her yaş grubundan ziyaretçiye hitap eden geniş bir yelpaze sunuyor. . Filyos’un tarihi zenginliği ve doğal güzellikleriyle çevrili plajları, her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlıyor. Ayrıca, bölgede yapılan doğa yürüyüşleri, bisiklet turları alternatif aktivite seçenekleri sunulmaktadır. Yörenin yöresel lezzetlerini tatma imkanı da bulabileceğiniz Filyos, kültürel mirasıyla da zengin bir tatil deneyimi sunuyor.

Filyos’un doğal güzellikleriyle ve sunduğu olanaklarla Karabük halkının tercihleri arasında önemli bir yer edindiği söylenebilir. (Kaynak;Simge AYKAN)

 

Bizi sosyal medyadan takip edin
saanay
Aylin Sarıoğlu Avatarı
Aylin Sarıoğlu tarafından
03 Nisan, 2026 10:34 tarihinde yayınlandı
0
0

Keskinkılıç’tan 3 Nisan ve KARDEMİR Mesajı

AK Parti Karabük Milletvekili Ali Keskinkılıç, 3 Nisan Sanayi Günü ve KARDEMİR’in kuruluşunun 89. yıl dönümü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Keskinkılıç, 3 Nisan 1937’nin yalnızca bir fabrikanın temellerinin atıldığı gün olmadığını, Türkiye’nin iktisadi bağımsızlık yolunda attığı önemli adımlardan biri olduğunu belirtti.

KARDEMİR’in “fabrika yapan fabrika” unvanıyla Türk sanayi tarihinde önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayan Keskinkılıç, bu sürecin Cumhuriyet’in sanayi hamlesinin başlangıcı olduğunu ifade etti.

Karabük’ün küçük bir yerleşimden sanayinin merkezlerinden biri haline geldiğini dile getiren Keskinkılıç, kentin işçisi, mühendisi ve sanayicisiyle Türkiye’nin üretim gücünü temsil ettiğini kaydetti.

3 Nisan’ın emeğin ve alın terinin günü olduğuna dikkat çeken Keskinkılıç, sanayiye katkı sunan tüm çalışanların bu özel gününü kutladı.

Bizi sosyal medyadan takip edin