blank
Asuman Doğan tarafından
20 Şubat, 2025 11:20 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Karabük’ten 4 Sporcu Milli Takım Kadrosuna Seçildi

Karabük, Türkiye Kyokushin Karate Şampiyonası’nda gösterdiği üstün performansla büyük bir başarıya imza attı.

Şampiyonaya 11 sporcuyla katılan Karabük ekibi, 7 sporcu ile mücadele etti ve 4 sporcusu dereceye girerek Milli Takım kadrosuna seçildi.
Yiğit Eren Çakır, Berensu Çuvadar, Kayra Mehmet Ünal ve Seniha İnci Yavuz, elde ettikleri derecelerle 14-15 Mart tarihlerinde Bulgaristan’ın Varna kentinde düzenlenecek Kyokushin Karate Balkan Şampiyonası’nda Türkiye’yi temsil etme hakkı kazandı.
Başarılı sporcular, Türkiye Karate Federasyonu Karabük İl Temsilcisi Onurcan İstenci ile birlikte Karabük Gençlik ve Spor İl Müdürü Coşkun Güven’i ziyaret etti. İl Müdürü Coşkun Güven, sporcuları tebrik ederek desteklerinin devam edeceğini belirtti ve Balkan Şampiyonası’nda başarılar diledi.
Karabüklü sporcuların bu önemli başarısı, kentte büyük gurur yaşattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin
blank
Avatarı
Ihlas Haber Ajansı tarafından
29 Ocak, 2026 04:07 tarihinde yayınlandı
Okuma Süresi: 1dk
Yorum: 0

Çorum’da halı yıkama merkezinde yangın

Çorum’da bir halı yıkama merkezinde çıkan yangın korku dolu anlara neden oldu.
Olay, Osmancık Caddesi üzerindeki halı yıkama iş merkezinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, henüz belirlenemeyen bir nedenle halı yıkama merkezi olarak kullanılan iş yerinde yangın çıktı. Durumu fark eden vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye itfaiye, polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına hızla müdahale ederek, alevleri çevredeki binalara sıçramadan kontrol altına aldı. Yangın sırasında iş yerinde kimsenin olmadığı öğrenildi. Olayda can kaybı ya da yaralanma yaşanmazken, iş yerindeki makineler ve malzemeler zarar gördü. Soğutma çalışmalarının ardından, polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Bizi sosyal medyadan takip edin