Karabük’te tır ile arabanın çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatını kaybedenlerin sayısı 4’e yükseldi.
Karabük Organize Sanayi Bölgesi’nden gelerek kavşaktan dönüş yapmak isteyen Aziz Uuışık yönetimindeki 34 GRU 327 plakalı arabaya, Karabük istikametinden Ankara istikametine seyir halinde olan Seyit Hamza Y. (28) yönetimindeki 61 ACT 699 plakalı tır çarptı. Kazada arabada bulunan Esra (45), Berfin (24) ve Kübra Uluışık (35) olay yerinde hayatını kaybederken, ağır yaralanan Aziz (53) ve Feride Uluışık (65) birinci müdahalenin akabinde Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.
Sürücü Aziz Uluışık da, hastanede yapılan tüm müdahalelere karşın hayatını kaybetti. Feride Uluışık’ın hayatı tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.


Karabük’teki trafik kazasında ölenlerin sayısı 4’e yükseldi
Tosya’da 19 Mayıs’ta halk otobüsleri ücretsiz olacak
Tosya’da, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda halk otobüslerinde ulaşımın ücretsiz olaak.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi, 19 Mayıs Salı günü otobüs seferlerinde gün boyunca ulaşımın ücretsiz verileceğini açıkladı. Tosya Belediyesi’nden yapılan yazılı açıklamada, “19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında Tosya Belediyesi olarak otobüs seferlerimiz gün boyunca ücretsiz hizmet verecektir. Bayramın coşkusunu hep birlikte yaşamak, etkinlik alanlarına daha kolay ulaşım sağlamak ve hemşehrilerimizin bu anlamlı güne rahatça katılım göstermesi amacıyla toplu taşıma araçlarımız ücretsiz olarak hizmet sunacaktır. Başta gençlerimiz olmak üzere tüm vatandaşlarımızın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutluyor, nice bayramları birlik ve beraberlik içerisinde yaşamayı diliyoruz” denildi.

